Dagbarnvårdare till familjedaghem (pedagogisk omsorg) i Hindås

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det 10 minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 37 000 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Verksamheten i det enskilda familjedaghemmet skall vara lustfylld och trygg för barnen och främja lek, kreativitet och barnens intresse för att lära. Vi arbetar i enlighet med styrdokumentet ”Allmänna råd för pedagogisk omsorg”. Läroplanen för förskolan är vägledande i vår verksamhet. Till stöd i vårt arbete med den pedagogiska dokumentationen och med barnen har vi ett flertal olika IKT-verktyg och använder oss av dokumentationsverktyget Pluttra.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i ett arbetslag med totalt sex dagbarnvårdare som gemensamt ansvarar för det pedagogiska uppdraget samt planering, schemaläggning och utvärdering av verksamheten. Tillsammans med dina kollegor arbetar du även i vår grupplokal minst en dag i veckan.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som

· bor i Hindås och i ditt hem vill och kan erbjuda pedagogisk omsorg på vardagar för barn som anvisats av Härryda kommun
· har intresse och erfarenhet av att arbeta med barn i grupp
· är utbildad barnskötare, dagbarnvårdare eller förskollärare
· har ett rökfritt hem i Hindås med ett tydligt utrymme för barngruppens verksamhet

Vi vill att du är flexibel och har god samarbetsförmåga. Vi ser gärna att du har en tydlig vision kring uppdraget att ha familjedaghemsverksamhet i ditt hem.

Stor vikt kommer att läggas vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: Så snart som möjligt eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referensnummer: A736768

Andra uppgifter:

Vi kommer att påbörja rekryteringsarbetet allteftersom ansökningarna kommer in.

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Agneta Mentor
Förskolechef
Telefon: 031-724 65 27
E-post: agneta.mentor@harryda.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-724 69 72
E-post: kommunal@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster