Barnskötare till Barrskogen och Djupedals förskolor, Barrdalens enhet

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Är du vår nya pedagog i ”Barrdalens enhet” som vill förundras och bli till i ett sammanhang? Vi söker barnskötare till Barrskogen och Djupedals förskolor som gemensamt bildar Barrdalens enhet. Förskolorna ligger i naturnära Mölnlycke. Vi gillar att gemensamt påverka och driva utvecklingen av vår verksamhet framåt. Vi har en Pedagogista i vår enheten som utmanar och utvecklar oss. Våra tankar och förhållningssätt om lärmiljöer, barnsyn och dokumentation inspireras bland annat av Reggio Emilia filosofin och kommunens helhetsidé ”Rötter och Vingar”.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill skapa meningsfulla, utmanande och kreativa sammanhang tillsammans. Med kollegor arbetar du med verksamhetens uppföljning, utvärdering och utveckling där pedagogisk dokumentation och gemensam reflektion i arbetslaget har stor betydelse för att skapa ett givande systematiskt kvalitetsarbete. Du kommer att vara engagerad i olika projekt tillsammans med barnen, dokumentera barns lärprocesser och vara med för att utveckla verksamheten som kopplas till läroplanen, ”Rötter och vingar” samt skollagen.

Vi i ”Barrdalens enhet” strävar mot att utvecklas och nå nya framgångar och här har du möjlighet att utmana och utmanas i lärandets kontinuerliga utveckling.
Kompetensutveckling och gemensamma utvecklingsgrupper är viktiga delar för vår gemensamma utveckling.

Kvalifikationer:

-Utbildad barnskötare.
-Erfarenhet av pedagogiskt arbete.
-Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde: 2018-01-01 eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-25
Referensnummer: A713281

Andra uppgifter:

Instagram: barrdalens_enhet

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Andrea Skoglund
Förskolechef
Telefon: 031-724 62 20
E-post: andrea.skoglund@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-724 69 72
E-post: kommunal@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster