Timvikarier till HEMTJÄNSTEN

Tillbaka

Hedemora – Dalarnas äldsta stad – är en ekokommun i södra Dalarna med 15 300 innevånare. Förutom en levande landsbygd finns i Hedemora modern industri med gamla anor. Här erbjuds stora möjligheter till ett rikt friluftsliv, närhet till högskola och goda förbindelser med bl a Stockholmsregionen. Hedemora kommuns vision är att skapa en bygd med framtidstro, där människor och näringsliv utvecklas.

Hedemora kommun är kommunens största arbetsgivare med över 1200 medarbetare inom ett hundratal olika spännande yrken. Kommunens övergripande strategiska mål är att skapa möjligheter för en god livskvalitet och god omsorg, få människor att välja Hedemora kommun som bostadsort. God livskvalitet innebär bland annat att Hedemora kommun är en ekokommun med goda boendemiljöer, att vi utvecklar kultur- och naturmiljöer, erbjuder bra förskolor och grundskolor, en gymnasieskola med utbildning av högsta kvalitet, samt utvecklar en positiv och stimulerande miljö för näringslivet.

För mer information: http://www.hedemora.se

Arbetsuppgifter:

Vård- och omsorgsförvaltningen söker timvikarier till hemtjänsten i Hedemora kommun.

Vill du jobba med ett fartfyllt och flexibelt arbete? Då ska du söka hit till hemtjänsten.


Arbetsuppgifter: Brukaren i hemmet får insatser för daglig vård och omsorg utifrån biståndshandläggarens beslut. Planeringen av arbetet fås av Lapscare och kunskap i att hantera smartphone/smarttelefon krävs då telefonen är ett stort hjälpmedel i arbetet.

Ditt uppdrag är att tillsammans med övriga medarbetare ge god vård och omsorg samt stöd till våra brukare. Arbetstiderna är förlagda till dag, kväll, natt och helg.

Kvalifikationer:

Utbildad undersköterska eller har erfarenhet från vård och omsorg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet där bemötande, personlig mognad och flexibilitet är viktiga egenskaper samt du ska ha lätt för att uttrycka dig i tal och skrift. Du måste ha fyllt 18 år och inneha svenskt B-körkort för manuell växellåda.

Övrigt:

Intervjuer sker löpande.

Vi strävar efter mångfald där våra medarbetares bakgrund, erfarenheter, kunskaper och personlighet berikar kommunen.

Som medarbetare inom Hedemora kommun är det viktigt att du delar den gemensamma värdegrunden KRAM som står för Kundfokus, Respekt, Ansvar och Mod.

Vi har gjort vårt mediaval och undanber oss all kontakt från annonsförsäljare samt rekryteringsbolag.


VÄLKOMMEN med Din ansökan via www.offentligajobb.se

Anställningsform:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Timavlönad
Löneform: Timlön.
Varaktighet: 11 dagar - 3 månader. Timanställning.
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.
Antal platser: 1

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-31

Arbetsgivarens referensnummer: VO 56/17

Upplysningar lämnas av:

Johanna Sjöholm
Enhetschef Bemmaningsenheten
Telefon: 0225-344 59

Facklig(a) företrädare
Kommunal exp
Telefon: 0225-340 71

Tillbaka