Undersköterska till hemtjänsten i Kållered

Söker du ett arbete där du själv får växa samtidigt som du bidrar till att skapa välfärd? Där du har möjlighet att påverka och göra skillnad för såväl medborgare som företagare och föreningar? Vi erbjuder dig en stimulerande arbetsplats där du kan utvecklas och där vi tillsammans bidrar till att uppfylla stadens vision.

Mölndal Vision 2022, kan sammanfattas med orden ”Mölndal är den hållbara staden där alla får chansen. Med mod och kreativitet förstärker vi Västsverige.” Mölndals stad har drygt 4 600 medarbetare inom en mängd olika yrken som alla arbetar för att skapa välfärd för Mölndals 64 465 invånare och alla de människor som arbetar och verkar i staden. Vill du vara med?

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Arbetsuppgifter:

Vård- och omsorgsförvaltningen, område Hemvård, söker en undersköterska till Omvårdnadsteam Kållered.

Du kommer tillsammans med övriga medarbetare utföra service och omsorgsinsatser till våra brukare i deras hem. Vårt arbetssätt präglas av ett salutogent synsätt, vilket innebär att ge personligt stöd utifrån individuella behov och förutsättningar.

I omvårdnadsteam Kållered vill vi skapa delaktighet och trygghet för alla våra brukare. Genom att aktivt arbeta med vårt värdegrundsarbete bland annat på APT skapar vi gemensamma arbetsmetoder för att bidra till en god vård och omsorg. Hemvården i Mölndals Stad står inför många spännande utmaningar och roliga förändringar.

Är du en person med hjärtat på rätt ställe, modig, engagerad och driven? Tveka inte att söka till oss på Omvårdnadsteam Kållered.

Tjänsten är ett föräldravikariat på 75% till och med 2018-12-31, med möjlighet till förlängning.

Kvalifikationer:

• Omvårdnadsprogrammet, Vård- och omsorgsprogrammet eller annan utbildning som av arbetsgivaren bedöms vara likvärdig.
• Körkort är ett krav
• Datavana meriterande.
• Du behöver kunna tala, skriva och förstå det svenska språket.

Du ska ha ett genuint intresse för att arbeta med människor, vara lyhörd, empatisk och serviceinriktad. Du bör tycka om att arbeta självständigt men också se dig själv som en självklar del i vårt team. Det är av stor betydelse att du har en god planerings- och samarbetsförmåga. En del administrativt arbete ingår i tjänsten som t.ex. skriva, uppdatera genomförandeplaner mm.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av omsorgsarbete.

Som tillsvidareanställd och visstidsanställd i Mölndals stad får du ersättning för motion och annan friskvård motsvarade 2000 kronor.

I denna rekrytering kommer urval och intervjuer att ske löpande. Välkommen med din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Schemalagd arbetstid med dag, kväll och helg. Schemaläggning i Time Care. Tillträde snarast, enligt överenskommelse.
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A680957

Andra uppgifter:

Inom vård- och omsorgsförvaltningen pågår ett aktivt arbete för att kunna erbjuda medarbetare önskad sysselsättningsgrad i syfte att minska de ofrivilliga deltidsanställningarna. I de fall annonsering gäller en deltidstjänst är vår ambition att på sikt ge möjlighet till utökad sysselsättningsgrad.

Vid rekrytering beaktar vi mångfaldsperspektivet för att få en bättre spegling av vår verksamhet.

Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser. Mölndals stad har upphandlade avtal.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Upplysningar lämnas av:

Adrijana Besirevic
Enhetschef
Mobiltelefon: 0704-67 77 13

Fackliga företrädare:

Kommunal Mölndal
Telefon: 031-315 33 30

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster