Vi söker engagerade timvikarier till Måltidsservice

I Kungälvs kommun erbjuder vi en bredd i verksamheten och variation i yrket som möjliggör personlig och yrkesmässig utveckling. Vi har över 200 olika yrken. Så många yrken men ändå ett gemensamt uppdrag och ett gemensamt mål- att ge så god service som möjligt åt kommunens medborgare.

Som timvikarie kommer du att arbeta för Bemanningsenheten som försörjer stora delar av kommunen med kompetenta vikarier. Du bestämmer själv när och hur mycket du har möjlighet att arbeta, vilket gör det enkelt att kombinera en timanställning med till exempel studier eller andra deltidsanställningar. Kungälvs kommun erbjuder sina timvikarier friskvårdsbidrag som baseras på arbetad tid. För oss är det viktigt att vikarierna känner sig delaktiga, sedda och förstår sin del i ett större sammanhang, därför arbetar vi i tät kontakt med våra vikarier och anordnar årliga gemensamma aktiviteter.

Arbetsuppgifter:

Som köksbiträde ansvarar du för att, tillsammans med övriga i arbetsgruppen eller ensam, göra frukost och mellanmål, tillaga/bereda tillbehör till lunchen, såsom sallad, pasta, ris och potatis samt att förbereda och efterarbeta. I arbetsuppgifterna kan det komma att ingå hantering utav specialkost och du kommer att följa rutiner för egenkontroll/livsmedelshygien. Dina arbetsuppgifter består även av tvätt, städ och disk. Som timvikarie inom Måltidsservice kan det innebära helgtjänstgöring. Arbetsplatserna du kan komma att arbeta på är både ensamarbetsplatser och arbetsplatser med flera medarbetare.

Kvalifikationer:

Du ska ha gått Hotell- och restaurangprogrammet eller ha annan utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det är meriterande om du tidigare har arbetat i produktions- och/eller mottagningskök samt om du har kunskap om specialkost.

Du kommer att ha daglig kontakt med barn, pedagoger, brukare och föräldrar. Det är därför viktigt att du är serviceinriktad och har ett gott bemötande samt goda kunskaper i det svenska språket i tal och skrift. Du ska kunna ta egna initiativ, vara handlingskraftig, ansvarsfull och kunna arbeta självständigt. Då arbetet stundtals kan ha hög arbetsbelastning bör du vara stresstålig.

Då du ingår i ett arbetsteam är det viktigt att du är lyhörd för andra människor och är lätt att samarbeta med. Du kan vid behov komma att, med kort varsel, arbeta på andra enheter inom hela Måltidsservice. Stor vikt kommer läggas vid personlig lämplighet.

I samband med rekryteringsprocessen kommer vi att begära ut ett registerutdrag ur misstanke- och belastningsregistret. Vi begär ut registerutdrag gällande arbete inom skolan.

Urval kommer att ske löpande.

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde omgående.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A718308

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Erika Lindqvist
Rekryterare Bemanningsenheten
Telefon: 0303 - 239983

Åsa Eriksson
HR-assistent
Telefon: 0303 - 239956

Fackliga företrädare:

Kommunal
kommunal@kungalv.se
Telefon: vxl 0303 - 238000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster