Sjuksköterskor till prisbelönt boendekommun!

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Vård- och omsorgsförvaltningen med sina ca 1500 medarbetare är en av förvaltningarna i Mölndals stad och omfattar äldreomsorg, funktionshinder och hemsjukvård.

Mer information finner du på vår hemsida, www.molndal.se

Arbetsuppgifter:

Nu söker område Hemsjukvård tre legitimerade sjuksköterskor på tillsvidareanställning för kvällstjänstgöring.

Inom Hemsjukvården har vi en särskild enhet med sjuksköterskor som arbetar kvällstid, vi har 6-veckorsschema och arbetar 2 helger på 6 veckor. Vi håller nu på att se över vårt arbetssätt kvällstid och hoppas att du vill vara med att tillföra idéer och förslag. Om du är sugen på ett stimulerande, utmanande och fritt arbete där du också får vara med och påverka såväl arbetsmetoder, tjänstgöringsgrad som schemaläggning är du välkommen med din ansökan. Du väljer själv om du vill arbeta heltid eller deltid. Som anställd i Mölndals stad får du ett generöst friskvårdsbidrag. Under 2017 har det också varit en speciell lönesatsning på sjuksköterskor.

I din roll ansvarar du självständigt för bedömningar och planeringar av specifika hälso- och sjukvårdsbehov för varje patient. Du arbetar konsultativt, hälsofrämjande och förebyggande och bidrar till samverkan kring den enskilde patienten.

Kvalifikationer:

Legitimerad sjuksköterska.
Specialistkompetens inom allmän hälso- och sjukvård, geriatrik eller psykiatri är meriterande.
Datorvana och körkort är ett krav.

Du har en förmåga att skapar trygghet och säkerhet hos patienten samt kan utföra arbetet med kvalitet. Som person är du strukturerad och kan föra en dialog med många olika aktörer. Du tar ansvar för helheten och arbetar målinriktat med varje patient.

Visste du att Mölndal tog hem andraplatsen bland storstadskommunerna i tidningen Fokus årliga kommunranking ”Bäst att bo”. Därmed placerar sig Mölndal för tredje året i rad bäst av alla västsvenska kommuner. Välkommen med dina ansökan redan idag!

Antal tjänster: 3

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Tillträde: Sysselsättningsgrad 65 - 100 procent enligt överenskommelse. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-01
Referensnummer: A695473

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.

Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Irene Heller
Enhetschef SSK natt, kväll och funktionshinder dag
Mobiltelefon: 0767-88 75 98
Telefon: Kontakt t o m 25/6

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster