Hemsjukvården Fosie söker sjuksköterskor

Publiceringsdatum: 2017-08-07

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Nu bygger Malmö stad Sveriges största förvaltning för hälsa, vård och omsorg. Vi tar ett samlat grepp för att skapa en dynamisk och smart organisation. En organisation som bättre möter dagens behov och framtidens utmaningar. Morgondagens vård och omsorg finns i Malmö.

Just nu förstärker vi hemsjukvården Fosie i område Söder och söker därför sjuksköterskor som vill arbeta i hemsjukvården och möta patienterna i det egna hemmet. Vi erbjuder dig ett omväxlande arbete med möjligheter till egen utveckling och en gedigen introduktion. Schemat är som nu förlagt till dagtid med en helgtjänstgöring var åttonde helg. Vi erbjuder flextid. I kvällspatrullen arbetar tre sjuksköterskor varje kväll, med ett sex veckorsschema som nu.

Hemsjukvården står inför stora spännande utmaningar. Stor demografisk förändring samt utveckling av teknologi kommer att ställa högre krav på framtidens sjuksköterska i den kommunala hemsjukvården. Vill du möta en spännande framtid i vården med oss i område Söder? Vi möter medborgare i livets alla skeden och gör tillsammans skillnad för Malmöborna varje dag! Var med och bygg framtiden med oss!

Arbetsuppgifter

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Som sjuksköterska hos oss ansvarar för att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Du samarbetar nära med övriga sjuksköterskor och övriga yrkeskategorier inom vård och omsorg. I arbetet har du också regelbunden kontakt med externa samarbetspartners, såsom primärvården, slutenvården och öppenpsykiatrin. Arbetet präglas av ett individcentrerat och rehabiliterande synsätt.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och har arbetslivserfarenhet inom vården. Det är meriterande om du har erfarenhet av kommunal hemsjukvård. Det är också positivt om du är distriktssköterska med förskrivningsrätt i inkontinens och läkemedel, demenssjuksköterska eller har specialistutbildning vård av äldre. Vi ser också gärna att du har vana av att arbeta i IT-stöden Procapita och Pascal.

Vi välkomnar nya kollegor som genom engagemang och nytänkande kan hjälpa oss att fortsätta utveckla verksamheten och är redo att anta utmaningarna inom den kommunala hemsjukvården. Du är en drivande person som är van vid att prioritera i dina arbetsuppgifter, gärna tar tag i saker och ser lösningar istället för problem. Du har ett gott bemötande, bidrar till en god arbetsmiljö och har lätt för att samarbeta. Viktiga ledord för oss att arbeta utifrån är Malmö Stads värdegrund - Respekt, engagemang och kreativitet.

Du har god förmåga att uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Datorvana, körkort och cykelvana erfordras.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid. 3 tjänster dagtid 100%, 1 tjänst kvällspatrullen 100%

Löneform: Månadslön.

Varaktighet: Tillsvidare

Arbetstid: Schema. 

Tillträde: Enligt överenskommelse.

Antal platser: 4

Ansökan

Ansök senast: 2017-10-08

Referensnummer: 175-17-51

Kontaktpersoner

Fackliga företrädare

Övrigt

Löpande urval och intervjuer kommer att tillämpas under ansökningstiden.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.