Vill du arbeta med de äldre barnen på Nolby förskola?

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Som förskollärare arbetar du utifrån aktuella styrdokument och ansvarar för planering, genomförande och dokumentation. Du utvecklar den pedagogiska verksamheten tillsammans med arbetslaget. Med läroplanen som grund väljer du metod och innehåll utifrån varje barns kunskaper, erfarenheter och specifika förutsättningar. Din kunskap och kreativitet ska främja skapandet av inkluderande lärmiljöer ute och inne. Arbetet innebär nära kontakt och samarbete med kollegor, barn och föräldrar.

Vi söker en förskollärare som vill göra skillnad. Du har förmåga att skapa goda relationer till barn, vårdnadshavare och kollegor. Du tar ansvar för uppdraget och är trygg och tydligt i ledarskapet. Du har ett genuint intresse, kompetens och erfarenhet av att arbeta med barn.
Alingsås kommuns vision är "Lust att lära". Vi sätter lärandet i centrum för både barn och medarbetare.
Vi bygger på en styrkebaserad organisation där vi tar tillvara på individens förmågor. Vi har också ett systematiskt förhållningssätt där vi bygger på det positiva och ser att alla är en del av ett sammanhang.

Kvalifikationer:

Förskollärarexamen. Vi förutsätter att du är genuint intresserad av barn och deras utveckling, lärande och ansvarstagande. Vi värdesätter också din förmåga att skapa och bidra till goda relationer och att du är utrustad med flexibilitet, engagemang och samarbetsförmåga.
Vi söker dig som är har en högskoleexamen som förskollärare eller med inriktning tidigare åldrar med behörighet till förskolan.

Vi lägger även stor vikt vid de personliga egenskaper och färdigheter som krävs för att fungera bra i yrket. Är du nyfiken, lyhörd, ser möjligheter istället för hinder, kreativ, ansvarstagande, pålitlig kan du vara den vi söker.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referensnummer: A736095

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Petra Eriksson
Rektor
Telefon: 0322616391
E-post: petra.eriksson@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0322-616000

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster