Slöjdlärare årskurs 2-6 Trä och metall till Kastellegårdsskolan

Kastellegårdsskolan ligger i Ytterby, ca 5 km från Kungälv. Det finns mycket bra kommunikationsmöjligheter till Ytterby. Från Göteborg kan man åka Grön Express eller snabbtåg som tar ca 20 minuter.

På skolan går 650 elever från förskoleklass till årskurs 6 och här arbetar ungefär 85 mycket engagerade och duktiga medarbetare. Arbetslagen är indelade årskursvis. På skolan finns flera olika typer av nätverk. Här finns en rektor för F-3 och en för 4-6.

Vi har under flera år arbetat med ”Synligt lärande", där vi utifrån den senaste forskningen omformar vårt sätt att undervisa. Vi arbetar aktivt med den senaste pedagogiken och inspireras i vårt arbete av bland annat John Hattie, James Nottingham, Dylan Williams, Helen Timperley, Anders Jönsson och Christian Lundahl. Vår ambition är att ligga i framkant när det gäller formativ bedömning och andra tekniker för att skapa lysande resultat hos eleverna.
Kungälvs skolor har under två år haft ett samarbete med GR i Bedömning för lärande, detta fortsätter under nästa läsår där BFL och skolans digitalisering kommer att vara en grundsten i den fortbildningen.

Vi har stort fokus på vårt kvalitetsarbete, vi menar att goda och effektiva rutiner är en viktig förutsättning för en väl fungerande skola. En tydlig struktur för allt praktiskt frigör tid och energi för det svåra och gör det lättare att koncentrera sig på vårt huvuduppdrag - att utveckla elevernas lärande.

Arbetsuppgifter:

I första hand undervisar du i åk 2-6.
Du kommer att tillhöra vårt praktiskt-estetiska arbetslag där pedagoger som undervisar i musik, idrott, slöjd och bild ingår.
Du kommer att ha en slöjdkollega att samarbeta och samplanera med.
Tillsammans med ditt arbetslag planerar och genomför ni organisationen kring högtider och avslutningar.

Kvalifikationer:

Du är behörig lärare i Slöjd
Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-24
Referensnummer: A698149

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Barbro Petersen
Rektor F-3
Telefon: 0727 - 018152

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Marianne Rasmussen
LR
Telefon: 0702 - 91 64 17

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster