Herrljunga kommun

Undersköterska Hemtjänsten LjungHerrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm.

Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2015 på 37:de plats.


Arbetsuppgifter

Nu söker vi medarbetare till Hemtjänsten i Ljung för sommaren-

Som medarbetare hos oss kommer du att arbeta med omvårdnads- och serviceinsatser på beställning från Biståndsenheten samt delegerade HSL-uppgifter. Arbetet utförs alla dagar i veckan både dag- och kvällstid.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, noggrann, flexibel och serviceinriktad. Du är positiv och ser möjligheter före hinder och har en god förmåga till samarbete.
Du ska ha B-Körkort.

Erfarenhet av äldreomsorg samt undersköterskeutbildning är ett plus, gärna hemtjänst.

Du är minst 18 år.

Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Rekrytering sker löpande. Anställning kan ske innan sista ansökningsdag. Före erbjudande om anställning ska ett godtagbart utdrag ur polisens belastningsregister uppvisas. Du ska kunna arbeta under delar av perioden v. 26-33. Fördel om du kan jobba flera veckor sammanhängande under perioden.
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Enligt överenskommelse
Antal platser: 7

Upplysningar

Samuel Hedin
Enhetschef Hemtjänsten Ljung
0513-172 87
samuel.hedin@admin.herrljunga.se

Fackliga representanter:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0513-17000

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A676195
Sista ansökningsdatum: 2017-05-21


Sök jobbet här

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.