Administratör till Äldreomsorgen i Centrum

CENTRUM är en av tio stadsdelsförvaltningar i Göteborg. Stadsdelen Centrum omfattar områdena Krokslätt, Guldheden, Landala, Vasastaden, Johanneberg, Lorensberg, Heden, Inom Vallgraven, Stampen samt Gårda. Vi är drygt 2 000 anställda som arbetar tillsammans för att erbjuda allt från förskola till äldreomsorg för Centrums 60 000 invånare. Målet är ett bra liv för alla människor i Centrum.
Vi värdesätter de kvaliteter som mångfald och jämn könsfördelning bland våra medarbetare tillför verksamheten.
I vårt arbete utgår vi från Göteborgs stads fyra förhållningssätt:

• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt


Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är social, serviceinriktad och tycker om administrativa arbetsuppgifter!

Med denna tjänst kommer du att ersätta en av våra administratörer som går på föräldraledighet i slutet på året. Du kommer att tillhöra den administrativa enheten inom äldreomsorgen med placering på Krokslätts äldreboende. Tjänsten är tillsvidare, men placeringen kan eventuellt ändras framöver. Ditt uppdrag är att ge kvalificerat administrativt stöd. Tillsammans med en kollega ger ni support och stöd till chefer och medarbetare samt bistår och informerar brukare och anhöriga med relevant administration. Arbetet innefattar bland annat följande arbetsuppgifter;
- personaladministration
- ekonomiadministration
- avgiftshandläggning
- statistik och rapporter
- inköp och fakturor

Arbetet är till stor del självständigt, men du har också samarbete och erfarenhetsutbyte med dina kollegor.

Vi erbjuder dig ett stimulerande och utvecklande uppdrag med stor variation och många kontaktytor.

Varmt välkommen med din ansökan!

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har minst gymnasial utbildning inom administration eller annan utbildning som arbetsgivaren bedömer som lämplig för befattningen.

Du ska ha erfarenhet av administration och gärna inom äldreomsorg. Du arbetar obehindrat i dataprogram som Lotus Notes, Treserva, Personec, Time Care, Winst, Agresso och Office-paketet.

Du är noggrann och har en bra förmåga att snabbt sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Du är bra på att samarbeta och skapa förtroendefulla relationer, eftersom arbetet innebär kontakter med brukare samt chefer och medarbetare på flera olika enheter och nivåer. Som person är du trygg och stabil med en positiv inställning . Du tar ansvar och kan organisera och prioritera ditt arbete så att det blir utfört i rätt tid och med rätt kvalitet. Det är viktigt att du trivs i en dynamisk miljö där du arbetar med flera olika uppgifter. Mycket god datavana är en förutsättning eftersom det mesta av arbetet sker i IT-system.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Hösten 2017.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A695747

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Som medarbetare i Centrum har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Vi arbetar för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd hos oss erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag, cykelförmån samt förmånlig avbetalning av västtrafikkort

Upplysningar lämnas av:

Ingela Ronnheden
Administratör
Telefon: 031-365 79 20

Fackliga företrädare:

Jill Kaighin
Vision
Telefon: 031-365 75 62

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster