Ingenjör El/Automation

Göteborg växer som aldrig förr. Genom arbetet med avfall, vatten och avlopp bidrar Kretslopp och vatten till att skapa ett kretsloppssamhälle och göra det lätt för göteborgarna att leva hållbart.

Utan oss fungerar inte samhället. Vatten, avlopp och avfall är några av samhällets viktigaste grundpelare. Samhällsnyttan, framtidens utmaningar och byggandet av ett hållbart Göteborg ger stor tillfredsställelse. Vi vet att vi gör skillnad, nu och för framtiden.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi förstärkning med ytterligare en engagerad ingenjör till elenheten på vår avdelning Dricksvattenproduktion.
Vi söker dig som är utbildad elingenjör eller automationsingenjör. Du kommer att arbeta tillsammans med ett engagerat team som jobbar både med projekt och driftsrelaterade uppgifter.

Avdelningen Dricksvattenproduktion svarar för dricksvattenberedningen på vattenverken Alelyckan och Lackarebäck i Göteborg. Elenheten driftar, förnyar och utvecklar elanläggningarna på båda vattenverken, där vi har omfattande el-, styr- och automationsanläggningar med mycket spännande teknik. Vi är nu inne i en expansiv utbyggnadsperiod med många stora investeringsprojekt framför oss.

Huvudsakliga arbetsuppgifter är drifts- och underhållsrelaterade arbeten för vattenverken samt driva och medverka i projekt rörande vattenverken. Vi deltar i projektens alla olika faser.
Du kommer att ha stor möjlighet att vara med och påverka arbetets utformning samt planera arbetet fritt tillsammans med teamet så att uppsatta mål nås.

Beredskapstjänstgöring kan komma att ingå i tjänsten på sikt.

Kvalifikationer:

Du ska vara utbildad högskole- eller gymnasieingenjör eller ha motsvarande erfarenhet inom elområdet som arbetsgivaren bedömer likvärdig.

Du har några års erfarenhet av arbete inom el-, kraft- och/eller automationsanläggningar med inriktning mot industri och process, där du fått erfarenhet av att arbeta med projektering, konstruktion och/eller genomförandet av el-, automations- och instrumentanläggningsbyggnation.

Det är meriterande om du har praktisk erfarenhet av elinstallationer, har elbehörighet och/eller har kunskap om maskindirektivet och dess säkerhetskrav.

Som person ser vi att du är drivande, noggrann, säkerhetsmedveten, analytisk och ansvarsfull.
Har vana av att arbeta både självständigt och i team. Du är en problemlösare som snabbt skaffar sig en helhetsbild och hittar lösningar gällande driftsfrågor.

Då du kommer att utföra säkerhetsarbete krävs goda kunskaper i svenska och att du är kommunikativ.
I övrigt ser vi att du har goda kunskaper i CAD och Officeprogrammen samt att du har B-körkort.

Stor vikt kommer att läggas vid dina personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enlig överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A742079

Andra uppgifter:

Tjänsten omfattas av säkerhetskontroll.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Hans Fransson
Enhetschef
Telefon: 031 - 368 72 25

Fackliga företrädare:

Kenneth Lindblom
Vision
Telefon: 031 - 368 71 44

Sten Hornfelt
Saco
Telefon: 031-3687307

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster