Barnskötare till Hagens förskola

Välkommen till Sveriges viktigaste jobb i Härryda kommun som ligger mitt emellan Göteborg och Borås med Landvetter flygplats mitt i.

Arbetsuppgifter:

Har du vad som krävs!

Vill du vara med och påverka barns framtid? Då vill vi se dig på Hagens förskola!
Förskolan är inspirerad av Reggio Emilias filosofi. Vi arbetar åldersindelat och vi har stort fokus på våra lärmiljöer både inne och ute för att på bästa sätt utmana och möta varje barn. Just nu arbetar vi med fokus på normkritiskt förhållningssätt och förskolan är med i ett internationellt normkritiskt projekt ”Shaking the Habitual”. Projektet tar slut under hösten 2017 och vi planerar nu för hur vi ska arbeta vidare! Barns inflytande och delaktighet är viktigt för oss.

Förskolan har sex avdelningar och är naturskönt belägen med gångavstånd till Gallhålans Naturreservat i Landvetter. Vi har tillagningskök och arbetar utifrån kommunens riktlinjer för ”måltidspedagogik” där tillagning från grunden, ekologiskt och näringsrikt är honnörsråd.

Härryda Kommun är en resursstark kommun som har en levande vision för barns och elevers utbildning. Hos oss får du kompetensutbildning samt fria utekläder och pedagogiska måltider.
Läs gärna mer om förskolan på www.harryda.se/hagen

Kvalifikationer:

Inför vårterminen 2018 behöver vi förstärka med en barnskötare. Vi söker dig som vill arbeta i en miljö som präglas av upptäckarglädje, forskariver, nyfikenhet och förundran.
Vill du tillsammans med förskollärare och barnskötare vara med och utveckla vår verksamhet med inspirerande mötesplatser i utmanande lärmiljöer?
Vill du arbeta som medforskande pedagog och med utveckling genom pedagogisk dokumentation?
Vi söker dig som är utbildad barnskötare och har en lång och gedigen erfarenhet. Meriterande är om du har erfarenhet av en Reggio Emiliainspirerad verksamhet sedan tidigare och är förtrogen med digitala verktyg. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-18
Referensnummer: A736603

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Lotta Lundqvist
Förskolechef
Telefon: 031-724 83 22
E-post: lotta.lundqvist@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 031-724 69 72
E-post: kommunal@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster