Välkommen som fritidspedagog till Uddaredsskolan!

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens drygt 39.000 invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.

Uddaredsskolan är en del av enheten Hästhagen/Uddareds som ligger i Floda. Vår enhet består av två skolor; Hästhagenskolan, en tvåparallellskola och Uddaredskolan som är lite mindre samt våra fyra förskolor; Smörblommans, Vitsippans, Blåsippans och Hästhagens förskolor. Våra verksamheter ligger i en grönskande miljö med skog och sjö samt gångavstånd till pendeltåget och E20.

Välkommen in med din ansökan!

Arbetsuppgifter:

Uddaredsskolan är en f-5 skola med ca 160 elever. Vi finns uppe i Uddared, som är ett litet villaområde i Floda, och där de flesta av barnen som går på skolan bor. Du kommer här att vara en del av ett arbetslag och arbeta tillsammans med lärare och ytterligare en fritidspedagog. Du kommer att vara med både under skoldagen och på fritidshemmet.

Vår vision är "Tillsammans skapar vi framtiden, för varenda elev". Fokusområden på skolan är inkludering, entreprenöriellt lärande, bedömning och IKT.

Vi söker en fritidspedagog som tillsammans med kollegor vill bidra till att våra elever får en trygg och stimulerande fritidsverksamhet. Vi arbetar till exempel med att ha kurser på fritids som eleverna kan välja mellan, vi har lektioner på rasterna samt arbetar som rastaktivister. Vi håller just nu på och implementerar det nya centrala innehållet för fritidshemmen.

Tjänsten är på mellan 80%.

Kvalifikationer:

Vi ser gärna att du är utbildad fritidspedagog eller har annan motsvarig högskoleutbildning. Vi söker dig som kan se helheten för elevernas skolsituation. Du får gärna ha erfarenhet av att arbeta på fritidshem med barn i åldrarna 6-12 år.

Du är förtrogen med fritidshemspedagogik. Du har en god samarbetsförmåga, är ansvarstagande, lyhörd och har förmågan att entusiasmera och engagera barn. Du är strukturerad, kvalitetsmedveten samt har ett bra förhållningssätt i möten med barn och föräldrar.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-08-21
Tidsbegränsat till: 2018-06-20

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A696962

Andra uppgifter:

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Vi undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.

Upplysningar lämnas av:

Ulrika Norling
Rektor
Telefon: 0302-521840
E-post: ulrika.norling@lerum.se

Fackliga företrädare:

Jonathan Corneliussen
Lärare
E-post: jonathan.corneliussen@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster