Koordinator till Lillegårdsskolan i Partille

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 36 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 500 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, delaktighet, fokus, ordning och reda, professionalism och ärlighet.

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

Arbetsuppgifter:

Vill du arbeta som koordinator på Lillegårdsskolan F-5?

Skolan ligger utmärkt belägen bara några hundra meter från pendeltågsstationen, kommunens bibliotek, skogen och Säveån. På Lillegårdsskolan går drygt 300 elever och här arbetar cirka 40 personer. Vi arbetar med vad vi kallar för flerlärarsystem vilket innebär att man är en grupp pedagoger som ansvarar för ett antal elever. Man planerar tillsammans och har gemensamt ansvar för elevgruppen men är mentor för ett mindre antal.

Som planeringsledare behöver du ha god strukturell och administrativ förmåga. Du är snabb, effektiv och samtidigt noggrann. Som person behöver du vara stresstålig samt flexibel i tanke och handling då det kan bli snabba förändringar i vardagen.

Du kommer arbeta verksamhetsnära. I ditt uppdrag ingår bland annat samordning av frånvarande personal. Du får även vara beredd på att hoppa in som vikarie om så behövs. Du vistas ute på skolgården under rasterna. I tjänsten ingår även schemaläggning i Novaschem, IT ansvar (administration, utdelning av datorer osv), samordning av dagligt arbete på skolan (t.ex. skolfotografering) mm. Under VT18 tillkommer även organisation kring läxhjälpen där du själv kommer att undervisa elever 1-2 eftermiddagslektioner/vecka. Tjänsten är ny och därmed under utveckling, kan event. justeras enligt dina kunskaper/kvalifikationer.

Du har goda kunskaper inom IT och är intresserad av att sätta dig in i nya arbetsuppgifter. Har du god kunskap om skolans styrdokument och lagar ses det som meriterande. Ett krav är dokumenterad erfarenhet av schemaläggning.

Kvalifikationer:

Stor vikt läggs vid personliga egenskaper.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100%
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde: enligt överenskommelse. Urval och intervjuer sker löpande så tjänsten kan bli tillsatt innan sista ansökningsdatum.
Tidsbegränsat till: 2017-06-15. event. möjlighet till förlängning

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-25
Referensnummer: A713483

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Helena Kominek
Rektor
E-post: helena.kominek@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster