Legitimerad Arbetsterapeut

I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 3 600 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 48 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden. Stadsdelens struktur och mångfalden bland invånare och medarbetare gör arbetet hos oss utvecklande och lärorikt.

Som anställd hos oss gör du en viktig insats för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att leva, verka och bo i. Genom ditt arbete är du med och utvecklar staden tillsammans med andra. Vill du vara en del av detta?

Arbetsuppgifter:

Vi söker en arbetsterapeut för ett vikariat på Rehabenheten i Hälso- och sjukvården i Östra Göteborg. Vårt uppdrag riktar sig till personer inskrivna i hemsjukvård i ordinärt- och särskilt boende samt inom funktionshinder.

Vi strävar efter att arbeta i team där patientens inflytande och delaktighet är en viktig del. Patienten är vår viktigaste samarbetspartner! Som arbetsterapeut arbetar du också nära fysioterapeut/sjukgymnast och sjuksköterska. Övriga viktiga samarbetspartners är biståndshandläggare och personal i hemtjänsten och på särskilda boenden.

I arbetsuppgifterna ingår bedömning av personens aktivitetsförmåga och behandling enligt arbetsterapiprocessen. Intyg för bostadsanpassning, hjälpmedelsförskrivning samt handledning till omvårdnadspersonal och närstående är vanligt förekommande arbetsuppgifter.

Som arbetsterapeut i Östra Göteborg får du möjlighet att jobba med ansvarsfulla uppgifter och utveckla din kompetens samt göra skillnad för den enskilde.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är legitimerad arbetsterapeut. Det är viktigt att du har god samarbetsförmåga och är lyhörd för patientens behov. Du gillar att arbeta i ett högt tempo och du är van vid att fatta snabba beslut. Du är en viktig del av teamet, men klarar också av att arbeta självständigt.

Vi önskar att du har tidigare erfarenhet av IT-baserade journalsystem. Du har en god förmåga att uttrycka dig väl i svenska språket i både tal och skrift.

B-körkort är ett krav. Erfarenhet inom kommunal hälso- och sjukvård ser vi som meriterande.

Kontakt för bokning av intervjuer kommer att tas under vecka 30. Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse. Tidsbegränsad anställning, heltid till 2018-02-28, möjlighet till förlängning finns.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A694334

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Östra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag och även ett flertal rabatterade aktiviteter. Rökfri arbetstid tillämpas i hela förvaltningen.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Karin Löved
Enhetschef
Telefon: 031-365 37 37

Charlotta Briggman
Enhetschef SSK särskilt boende/LSS
Telefon: 031-365 38 91

Fackliga företrädare:

Monica Fäldt
SACO
Telefon: 031-365 44 06

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster