Toltorpsskolan söker förskollärare/ lärare till förskoleklass

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Toltorpsskolan är en F-5 skola med 280 elever varav ca 240 i fritidsverksamhet. Skolan ligger i det natursköna Toltorpsdalen med skogen in på knuten. Skolan är en 1-1 skola vad det gäller digitala läromedel. Skolan är organiserad i arbetslag med en blandning av lärare och fritidspedagoger som tillsammans delar dagen. Totalt arbetar 38 pedagoger på skolan.

Arbetsuppgifter:

Toltorpsskolan söker en förskollärare/lärare till förskoleklass, gärna med goda kunskaper i IKT. Tjänsten är ett vikariat och innebär arbete med elever i förskoleklass och samverkan i arbetslag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare/lärare i förskoleklass, gärna i kombination. Vi förväntar oss att du är tror på förmågor framför brister, tycker om nya utmaningar, har ett positivt förhållningssätt, är lösningsfokuserad samt nyfiken inom IKT. Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet och att du har god omvärldsuppfattning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Tillträde: 2017-11-01
Tidsbegränsat till: 2018-12-21

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A709784

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Birgitta Hellquist
Rektor
Mobiltelefon: 0733264226
E-post: birgitta.hellquist@ molndal.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster