Planeringsledare

Vill du vara med och skapa dagens och morgondagens utemiljöer i Göteborg? Park- och naturförvaltningen är en viktig part i stadsutvecklingen. Vi förvaltar och utvecklar stadens parker, lekplatser, naturområden, sjöar och vattendrag. På uppdrag av andra förvaltningar utför vi även barmarksrenhållning, grönskötsel, vinterväghållning, underhåll och nybyggnation av markanläggningar samt arbetsmarknadsuppdrag. I vårt arbete strävar vi efter att vara effektiva, kompetenta, engagerade och nyfikna för att skapa en skön storstad med en grön själ, där alla kan hitta sin plats.

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en planeringsledare till avdelningen Utförare Rent.
Som planeringsledare ansvarar du för att driva, genomföra och utveckla uppdraget rörande vinterväghållning samt halk- och snöbekämpning för kollektivtrafiken i Göteborgs stad och våra huvudgator samt vara delaktig i avdelningens övriga verksamhet.
Du är kontaktperson gentemot Trafikkontoret och våra entreprenörer.
Du är sakkunnig och medverkar i upphandling, inköp och service för plogar och saltspridare. Du kommer också att ha ansvar för fakturering och prissättning inom området. Under vinterhalvåret är du även en del av beredskapsledningen.
Du samordnar och leder aktörer/entreprenörer för uppdraget samt arbetsleder i verksamheten vid behov, klassiskt beskrivet är du är spindeln i nätet! Omvärldsbevakning är också ett viktigt moment i planeringsarbetet.
Som medarbetare på Park- och naturförvaltningen erbjuds du ett arbete i en intressant och utvecklande miljö med många olika kompetenser.

Kvalifikationer:

Du skall ha 3-årig gymnasieexamen. Meriterande är om du har eftergymnasial utbildning inom logistik, ekonomi eller teknik alternativt annan utbildning eller erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som lämplig.
Som planeringsledare behöver du ha god strukturell och administrativ förmåga. Du är snabb, effektiv och samtidigt noggrann. Som person är du också stresstålig och kan hantera många moment samtidigt. Du har god ledarförmåga, som visar sig genom tydlig kommunikation och samarbete med flera aktörer, både internt och externt. Som person behöver du vara flexibel i tanke och handling då det kan bli snabba förändringar i vardagen.
Du har ett tekniskt kunnande och ett intresse för maskiner och utrustning inom
vinterväghållning och renhållning. För att lyckas i rollen krävs att du behärskar och hanterar olika IT-lösningar.
Vi söker dig med driv att arbeta självständigt och med fokus på hållbarhet och innovativa lösningar för verksamhetens bästa.
Det är meriterande om du har arbetslivserfarenhet av liknande arbetsuppgifter. Vi lägger stor vikt vid personliga egenskaper.

På Park och naturförvaltningen har vi ett förhållningssätt som styrs av effektivitet, kompetens, engagemang och nyfikenhet och genomsyrar vår vardag i tanke och handling.

Förvaltningen anser att mångfald bland våra medarbetare bidrar till att utveckla såväl vår verksamhet som gemenskapen på arbetsplatsen.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Schema
Tillträde: Tillträde snarast möjligt eller enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A699591

Andra uppgifter:

Vi kommer att gå igenom urvalet löpande under ansökningsperioden.

Upplysningar lämnas av:

Thomas Larsson, Enhetschef
Telefon: 031-365 58 44

Anna Johansson, Enhetschef
Telefon: 031-365 59 25

Anders Wallin, Enhetschef
Telefon: 031-365 59 29

Fanny Plato
HR-specialist
Telefon: 031-3655828

Fackliga företrädare:

Zara Blidevik, Vision
Telefon: 031-365 58 57

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster