Verksamhetsutvecklare IT/E-hälsa

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Socialförvaltningen (vård och omsorg, funktionshinder, arbetsmarknadsavdelning och individ- och familjeomsorg) behöver en ny medarbetare för att utveckla vårt arbete med modern teknik och digitala system.

Arbetsuppgifter:

Som Verksamhetsutvecklare inom IT/E-hälsa kommer du att arbeta utifrån verksamheternas nuvarande och framtida IT-behov när det gäller förvaltning, samordning och utveckling. Du kommer att vara förvaltningens representant i kommunens IT-råd och ha ett nära samarbete med vår IT chef samt vara nyckelperson i förvaltningens interna kommunikation i IT-frågor, du är även vår kontakt med SOLTAK IT och mot våra övriga tjänsteleverantörer.

Uppgifter som ingår i rollen är att delta och driva arbete i olika projekt- och utvecklingsgrupper, vara systemförvaltare för några av förvaltningens verksamhetssystem samt stötta övriga systemförvaltare. Tjänsten innefattar även ansvar för licenshantering, samordning och beställning av teknisk utrustning för användning av tjänstemän inom förvaltningen. Du förväntas hålla en god omvärldsbevakning kring IT-utveckling med fokus på e-hälsoområdet där du ständigt bevakar att teknik och plattform följs åt för att uppfylla förvaltningens behov och kommunens säkerhetskrav. Du kommer även ansvara för IT relaterade utbildningsinsatser riktade till våra användare som genomförs utifrån verksamheternas behov.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har en akademisk examen inom relevant område, har erfarenhet av liknande arbete och förståelse för socialförvaltningens uppdrag.

För att fungera i rollen som verksamhetsutvecklare IT/E-hälsa behöver du:
• vara strukturerad och systematisk
• ha förmåga till strategiskt tänkande och god analytisk förmåga
• ha förmåga att samarbeta och driva utveckling framåt
• vara van vid och tycka om att arbeta med att kvalitetssäkra och effektivisera
• vara tydlig i din kommunikation, ha lätt för att uttrycka dig både i tal och skrift
• ha lätt för att skapa nätverk och samverka med andra både externt och intern

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 % kontorstider
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-28
Referensnummer: A743989

Upplysningar lämnas av:

Lotte Mossudd
Socialchef
Telefon: 0520-65 96 72
E-post: lotte.mossudd@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Bertil Nylén
Vision
Telefon: 0520-422913
E-post: visionilillaedet@ gmail.com

Pia Ahlberg
SSR
E-post: akademssrle@gmail.com

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster