Barnskötare till Gärdesängens förskola

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!


Arbetsuppgifter:

Som barnskötare på Gärdesängens förskola arbetar du som en person som inspireras av barns nyfikenhet och glädje samt av deras frågor.
Vi arbetar aktivt med lärmiljöer och barns inflytande och delaktighet. Vi analyserar vår verksamhet tillsammans och ser till att delaktighet skapas på alla nivåer.
På Gärdesängen arbetar vi med ett aktivt lärande genom leken vilket bekräftar barns nyfikenhet, frågor och engagemang. Att se det kompetenta barnet innebär för oss att barnen är delaktiga i alla sammanhang av sin dag på förskolan.
Alla pedagoger har gått eller går utbildning i TAKK-Tecken som Alternativ och Kompletterande Kommunikation.
Alla pedagoger har en Ipad för den pedagogiska dokumentationen.

Som barnskötare hos som får du chansen att utmanas och växa i din yrkesroll. Hos oss tar vi till vara på allas olika kompetenser för att berika och utveckla verksamheten.

Vi kan nu erbjuda en spännande och utmanande tjänst med olika uppdrag.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad barnskötare. Vi ser gärna att du har några års erfarenhet av att jobba som barnskötare.

För att trivas hos oss behöver du som person vara driven och engagerad och tro på det interaktiva lärandet för barnen som ett komplement till övriga metoder och arbetssätt.

Ditt arbete präglas av en positiv inställning och ett nytänkande där du med engagemang och delaktighet omsätter dina idéer i praktiken i nära samarbete med dina kollegor. Du är lyhörd och bra på att kommunicera, samtidigt som du har en förmåga att få andra med dig i strävan att tillsammans nå gemensamt uppsatta mål för verksamheten.

Med tydliga värderingar i grunden och en förmåga att tänka utifrån ett etiskt perspektiv har du ett respektfullt och varmt förhållningssätt gentemot barn och föräldrar.

Du har ett positivt förhållningssätt i mötet med människor.
Du skall ha god samarbetsförmåga och se arbetslaget och förskolan som en tillgång där vi tillsammans driver verksamhetsutveckling efter Lpfö.
Att ha respekt för olikheter mellan individer och ett gott förhållningssätt till barn och föräldrar är betydelsefulla kriterier i vårt val av medarbetare.
Du ska ha kännedom om pedagogisk dokumentation och en stor kompetens gällande IKT-verktyg.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referensnummer: A706297

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Christina Gyllander
Mobiltelefon: 0707690136

Fackliga företrädare:

Eleonor Hansson
Kommunal
Telefon: 031-3153330

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster