Förskollärare, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en förskollärare som vill vara med och starta upp vår nya spännande förskola på Göta. Förskolan kommer ligga i en vacker miljö med närhet till skog och sjö. Den arkitektritade förskolan kommer ha fyra avdelningar med många ytor för möten samt en gemensam matsal.

Vi arbetar mycket med att skapa en tillåtande och nyfiken miljö på förskolan där barnen är i fokus.

Förskolan har en utvecklingspedagog som har ett förstärkt uppdrag kring att leda och utveckla det pedagogiska arbetet på förskolan.

Ta chansen att få vara med och skapa den bästa förskolan för våra barn.

Kvalifikationer:

Du ska vara en förskollärare som vill vara med och utveckla det kollegiala samarbetet och lärandet. Förskolan kommer arbeta med naturen i fokus så vi ser gärna att du har erfarenhet av eller utbildning mot utomhuspedagogik.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: . Dagtid
Tillträde: 2017-09-01

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-31
Referensnummer: A694392K

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Pia Mattsson
Förskolechef
Telefon: 0520-65 99 93
E-post: pia.mattsson@lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Florens Brodd
Lärarförbundet
Telefon: 0520-65 99 79
E-post: florens.brodd@ lillaedet.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster