Förskollärare till Rödhaken-Iskällans förskoleenhet

Rödhaken-Iskällan ligger i Komarken, centrala Kungälv. Stadens centrum växer och det är mindre än tio minuters promenad från nya resecentrum till våra förskolor. Kungälv satsar på förskolan och sänker barnantalet i våra grupper med bibehållen personalstyrka.

På Rödhaken-Iskällan får barnen möjlighet att växa utifrån sina egna förutsättningar. För oss är det viktigt att alla barn känner sig trygga och har roligt samtidigt som de lär sig att tro på sig själva. Vi jobbar strukturerat mot kränkningar och otrygghet. Det pedagogiska arbetet skall ge barnen livsglädje och levnadsmod. Vi förkovrar oss just nu genom skolverkets insats ”Läslyftet”.

Arbetsuppgifter:

Nu finns chansen att komma till en väl etablerad förskola med välutbildade och rutinerade kollegor. Vi har yngre, äldrebarns och 1-5 avdelningar.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad förskollärare och har legitimation inom förskolans verksamhetsområde. Du får gärna ha intresse för natur, teknik och ditt hjärta får gärna klappa extra för barn som behöver extra stöd. På förskolan strävar vi efter att alla barn och föräldrar känner sig trygga, sedda och lika mycket värda. Förskolan ligger i ett mångkulturellt område, där vi tar till vara på mångfalden och ser varandras olikheter, en tillgång som berikar oss. Gillar du att jobba med hälsa och rörelse tillsammans med barnen är det ett plus. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Arbetet med rekrytering kan komma att pågå under annonseringstiden.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid
Tillträde: 2018-03-19. eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referensnummer: A734036

Andra uppgifter:

Ansökan tas endast emot digitalt via offentligajobb.se.
Betyg/intyg lämnas på begäran eller vid en eventuell intervju.
Tillsättning sker under förutsättning att tjänsten ej behöver tas i anspråk av befintlig personal på grund av övertalighet eller annan orsak.
Urvalsprocessen sker löpande under ansökningstiden.
Vi tillämpar rökfri arbetstid och erbjuder våra medarbetare friskvårdsbidrag.
Vi undanber oss vänligt men bestämt all direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
KUNGÄLVS KOMMUN HAR UPPHANDLADE AVTAL.

Upplysningar lämnas av:

Maths Svensson
Förskolechef
Telefon: 0303 - 238144

Fackliga företrädare:

Peter Hvass
Lärarförbundet
Telefon: 0767 - 73 28 77, 0303 - 23 95 01

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster