Administratör till Åkeredsskolan

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vi söker en ny kollega till expeditionen på Åkeredsskolan! Skolan ligger i ett villaområde i Västra Göteborg med gångavstånd till havet och har ca 350 elever i åldrarna 6 till 12 år. Tack vare gångavståndet till havet har Åkeredsskolan en lång tradition av marina inslag i verksamheten. Vi har även fritidshem för elever i F-3.
Förutom dig som administratör har skolan även ytterligare chefsstöd i form av en kvalitetsutvecklare.

Vi erbjuder ett arbete med hög självständighet och varierande arbetsuppgifter med möjlighet för dig att planera din egen tid! Som administratör är du ett stöd till och arbetar på uppdrag av rektor. Du kommer att vara behjälplig inom personal, ekonomi och verksamhetsadministration.

Som administratör på Åkeredsskolan kommer du att:
-Arbeta i de olika IT-systemen som används inom området, såsom Personec, Nekksus och Pro Capita.
-Ha en viktig roll när det gäller att skapa goda förutsättningar för rektor att planera och styra verksamheten.
-Sköta vikariehantering, personalrapportering, fakturering och övriga administrativa arbetsuppgifter.

Låter det här som ett arbete som skulle passa dig? Tveka inte att skicka in din ansökan redan idag då vi kan komma att påbörja urval och intervjuer innan ansökningstiden gått ut.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har högskoleutbildning eller annan relevant eftergymnasial utbildning med administrativ inriktning. Vi ser gärna att du har tidigare erfarenhet av administrativt arbete inom utbildningssektorn.

För att arbeta som administratör på Åkeredsskolan tror vi att du:
-Kan arbeta självständigt, är noggrann och tar egna initiativ.
-Har en förmåga att skapa förtroendefulla relationer, vilket krävs då arbetet innebär mycket kontakter med rektor, medarbetare, barn och föräldrar.
-Tycker om att samarbeta och att vara en "lagspelare" samt har en helhetssyn där du kan sätta ditt eget och skolans arbete i ett större sammanhang.
-Kan hantera flera uppgifter parallellt och att du har lätt för att sätta dig in i nya arbetsuppgifter.
-Är lugn, noggrann, strukturerad och har intresse för att hjälpa andra och att ge god service.
-Har god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift.

Är du en lyhörd och serviceinriktad person som trivs med en variation av arbetsuppgifter kan du vara den vi söker! Har du dessutom mycket goda kunskaper inom ekonomi och administrativa IT-system och trivs med att arbeta med datorn som verktyg, tror vi att just du kan vara rätt person för den här tjänsten.

Vi ser framemot din ansökan, välkommen till oss i Västra Göteborg!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2017-10-01. Tillträde enligt ovan eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A711311

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2010:801 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Magnus Klyver
Rektor
Telefon: 031-3664562
E-post: magnus.klyver@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Bengt Franzino
Vision
Telefon: 031-3662690
E-post: bengt.franzino@ afh.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster