Måltidsbiträde i kombination med Lokalvård sökes till Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Nu söker vi på Bemanningsenheten i Västra Göteborg ett flertal behovsanställda vikarier inom Måltid och Lokalvård.

Som anställd inom Bemanningsenheten kan du få dina uppdrag med kort varsel när ordinarie personal är frånvarande. Vi använder Time Care Pool som bokningssystem, vilket ger dig möjlighet att själv påverka när du vill arbeta.

Vi söker dig som vill arbeta som Måltidsbiträde i kombination med lokalvård, arbetsuppgifterna innebär förberedelser av frukost, lunch, mellanmål och servering samt disk- och lokalvård.

För oss är det viktigt att sätta matglädje och lokalvård i fokus varje dag. I uppdraget ingår arbete med de miljömål förvaltningen har, vilket innebär att bland annat servera god vegetarisk mat och arbeta med att motverka matsvinn.
Du har god kännedom om lokalvård och städar entréer, toaletter och golv utifrån ett effektivt, ergonomiskt och miljövänligt tänk.
Mötet med våra gäster är viktigt och för dig är det en självklarhet att alla känner sig välkomna. Du verkar för en trevlig och positiv atmosfär genom att ha ett gott samarbete med alla du möter.

Vi arbetar i lag med olika arbetsuppgifter, vilket kan innebära förflyttning mellan olika arbetsplatser.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som studerar, är färdigutbildad och/eller har erfarenhet inom måltid. Om du dessutom är utbildad/ har erfarenhet av lokalvård ser vi detta som meriterande. Vi ser gärna att du har kunskap om att genomföra egenkontroll och dokumentera enligt HACCP. En stor del av dina arbetsuppgifter handlar om att kunna följa instruktioner, att kommunicera med olika parter, att arbeta med dokumentation samt att använda datorn som arbetsredskap vilket kräver att du har god datorvana samt god kommunikationsförmåga i såväl tal som skrift. Arbetet kräver även att du har god fysik.

Vi söker dig som är lösningsfokuserad och ser möjligheter där andra ser hinder, du är en positiv och flexibel person. Du har god förmåga att organisera och självständigt planera ditt arbete men du är även skicklig på att samarbeta.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande. För att skynda på processen är det bra om du redan när du ansöker skickar efter ett utdrag från polisens belastningsregister.

Låter det här som ett arbete som skulle passa dig? Tveka inte att skicka in din ansökan!

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Timavlönad
Tillträde: Snarast eller enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-23
Referensnummer: A701106

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2013:852 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Carina Månsson
Enhetschef Bemanningsenheten
E-post: carina.mansson@ vastra.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Susanne Gustafsson Feenstra
Kommunal
Telefon: 031-366 48 20
E-post: susanne.gustafsson-feenstra@ vastra.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster