Lärare i fritidshem/ fritidspedagog, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Tingbergsskolan i Lödöse söker lärare i fritidshem/fritidspedagog. Skolan är en F-6 skola och har cirka 300 elever. Fritidshemmet har ca 150 elever fördelat på fem avdelningar och jobbar för att eleverna ska få en god grund för ett livslångt lärande.

Du arbetar utifrån fritidshemmets uppdrag att vara ett komplement till utbildningen i förskoleklassen och i grundskolan samt att stimulera elevernas/barnens utveckling och lärande samt erbjuder barnen en meningsfull fritid. Utifrån LGR 11 följer du den röda tråden mellan fritidshemmets och skolans pedagogiska planering. Dialog och samarbete med föräldrar/vårdnadshavare är viktigt. Fritidshemmets samtliga lärare i fritidshem/fritidspedagoger har huvudansvaret för var sin elevgrupp.

Det är med stor entusiasm du vill vara med och utveckla fritidsverksamheten.

Kvalifikationer:

Du är utbildad fritidspedagog alternativt innehar lärarexamen med inriktning mot fritids eller yngre åldrar. Du har arbetat med barn/elever/ungdomar gärna inom grundskola/fritids eller barnomsorg och har god kännedom om styrdokumenten/LGR 11.

Du har god samarbetsförmåga, social kompetens och är kommunikativ. För dig är det naturligt att samarbeta med andra yrkeskategorier. Du ser möjligheter, antar utmaningar och är kreativ. Du har kunskap om lekens betydelse och har en inre verktygslåda med aktiviteter och arbetssätt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-27
Referensnummer: A702594

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Marit Foss Fredriksson
Verksamhetschef
Telefon: 0520-65 99 12
E-post: marit.fossfredriksson@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Annika Liljemark
Lärarförbundet
Telefon: 073-544 56 29
E-post: lararforbundet@ lillaedet.lararforbundet.se

Fredrik Berggren
Lärarnas Riksförbund
Telefon: 076-787 08 07
E-post: lillaedet@lr.se

Danuta Jonsson
Kommunal
Telefon: 010-4428523
E-post: lillaedet-trollhattan.vanervast@ kommunal.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster