Måltidsutvecklare till Västra Hisingen

Västra Hisingen består av Torslanda och Biskopsgården och här bor drygt 53 000 människor med en spännande blandning av olika bakgrund och kultur. I vår stadsdel är vi övertygade om att när invånare och medarbetare får inflytande och känner delaktighet, skapar vi en bättre vardag för alla. Som en av våra 3 500 skickliga medarbetare är du med och utvecklar stadsdelen och ett långsiktigt hållbart Göteborg genom att ge våra invånare service av hög kvalitet. Välkommen till en arbetsplats där vi bryr oss om varandra, arbetar tillsammans och tänker nytt.

Arbetsuppgifter:

Hos oss på Intern Service, Måltid lagar vi god och näringsriktig mat till alla våra matgäster. Varje dag lagar vi drygt 10 000 portioner kvalitativ mat till våra kunder inom förskola, skola, funktionshinder samt äldreomsorg. Vi lagar måltider med en hög andel ekologiska livsmedel, idag drygt 60 procent. Vi har ett öppet och socialt klimat, där vi utvecklas och har roligt tillsammans.

Nu söker vi dig som vill arbeta som måltidsutvecklare hos oss och hjälpa oss att bli ännu bättre.

Som måltidsutvecklare hos oss ges du möjlighet att driva kvalitetsarbete och utveckling av måltidsverksamhetens arbetsmetoder och måltidskvalitet. Arbetet ska bidra till att öka kompetensen hos både chefer och medarbetare gällande kostfrågornas och måltidssituationens betydelse för hälsa och välmående. På detta sätt utvecklar du verksamheterna genom att utbilda både chefer och medarbetare och implementera nya arbetssätt och rutiner med målet att skapa en kvalitativ måltid för alla.

Du kommer arbeta som ett stöd gentemot områdeschef och enhetschefer, och är direkt underställd områdeschef. I uppdraget ingår att i samråd med områdeschefer och enhetschefer identifiera och analysera utvecklingsområden inom måltid.
Du stödjer och samordnar utvecklingsarbetet som bedrivs. I arbetet ingår även att följa upp och utvärdera verksamhetens mål, processer och kvalitet.

Kvalifikationer:

Vi ser att du som söker är utbildad kostekonom, dietist eller att du har annan högre gastronomisk utbildning som arbetsgivaren bedömer likvärdig. Det ses också som viktigt att du har erfarenhet av måltidsproduktion i storkök. För tjänsten krävs även B-körkort.

Eftersom att utbildning och implementering är ofta förekommande inslag i arbetet så ser vi att du har en mycket god kommunikativ och pedagogisk förmåga tillika en förmåga att mottagaranpassa din kommunikation.
Du vill bidra till en positiv utveckling och är duktig på att engagera och motivera människor till förändring.
Självklart uttrycker du dig väl i tal och skrift.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde sker juni-augusti 2018, enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: 645/17

Andra uppgifter:

Vi tillämpar provanställning.

Vi värnar om våra medarbetares hälsa och erbjuder bla friskvårdsbidrag, rabatterade träningskort och cykelförmån.

Inför denna rekrytering har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och därför undanber vi oss ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Katarina Wochner Carlsson​
​Områdeschef Internservice
Telefon: ​031-366 62 15
E-post: Katarina.wochner.carlsson@ vastrahisingen.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Annika Hansson
Vision
Telefon: 0767-879365
E-post: annika.hansson@ vastrahisingen.goteborg.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster