Vill du leda framtidens skola? Vi söker rektor till Öjersjö!

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.

Som rektor och medarbetare i Partille kommun är du viktig – för våra invånare och för vår framtid. Tillsammans med engagerade medarbetare ges du möjlighet att fortsätta att vidareutveckla vår skola i Öjersjö.

Arbetsuppgifter:

Öjersjö är ett expansivt och spännande område att arbeta i! Öjersjös båda grundskolor kommer under de närmsta åren genomgå omorganisation och utbyggnad för att möta det växande antalet elever. Som rektor blir du en viktig del i att leda den processen framåt. Vi söker nu en rektor med inriktning mot de yngre åldrarna. Initialt är uppdraget lokaliserat till Öjersjö Storegård.

Vi erbjuder dig att ingå i ett team med förskolechefer och rektorer, som gemensamt arbetar för att stärka 1-16-årsperspektivet. Du får också möjlighet att ingå i nätverk med rektorer från hela kommunen i syfte att utveckla verksamheten och det systematiska kvalitetsarbetet genom kollegialt lärande.

Som rektor inom Partille kommun leder du verksamheten utifrån våra värdeord och mål.
Du ges möjlighet att skapa strategier för ett hållbart lärande, medarbetarskap och ledarskap.

Kvalifikationer:

Vi söker efter dig som har höga ambitioner, vill påverka och skapa framtidens skola.
I Partille värdesätter vi ditt engagemang och din delaktighet.

Du har en förmåga att skapa goda relationer och bygga tydliga strukturer. Du har högskoleutbildning och pedagogisk insikt/erfarenhet av skolans verksamhet. Vi värdesätter tidigare erfarenhet av ledande befattning med personalansvar.

I Partille Kommun sätter vi värde på ett tydligt och personligt ledarskap. Med närvaro, kommunikation, coachning och regelbundna medarbetarsamtal uppmuntrar du som ledare till engagemang, arbetsglädje och utveckling, med barnperspektivet som utgångspunkt.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-14
Referensnummer: A735470 - UN/2017:827

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Intervjuer kan komma att påbörjas innan ansökningstiden löpt ut.

Välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Anna Ligården
Avdelningschef utbildning
Telefon: 031-792 11 92

Fackliga företrädare:

Ingela Martinez Löfgren
Lärarförbundets skolledarförening
Telefon: 031-792 13 75

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster