Drifttekniker som är mån om god innemiljö för Göteborgaren

Lokalförvaltningen är en av Göteborgs Stads fastighetsorganisationer och en av Sveriges största offentliga fastighetsförvaltare med lokalytor på över två miljoner kvadratmeter och fem miljoner kvadrat markytor. Vår vision är att vara en ledande byggherre och fastighetsförvaltare med göteborgarnas bästa för ögonen. Att vistas i en miljö där man mår bra är en självklar rätt vare sig man är två, trettio eller nittio år - våra 400 medarbetare bygger och förvaltar miljöer att utvecklas, trivas och åldras i. Vårt uppdrag är att bygga, anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboenden och boenden med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter:

Vill du vara med och skapa en god innemiljö för våra kunder?

Vi erbjuder dig ett självständigt och varierande arbete som går ut på att samordna och genomföra mindre utredningar kopplat till innemiljö i befintliga fastigheter. Utredningarna handlar ofta om komfortproblem eller byggnadsrelaterad ohälsa som kan bero på till exempel termiskt klimat, kemikalier, lukt, fukt eller partiklar. Uppdraget innebär också att du kommer att ha en samordnande roll inom avdelningen och vara avdelningens kontaktperson inom innemiljöområdet.

Vi på Lokalförvaltningen jobbar alltid med Göteborgarnas bästa för ögonen. Vi vill se till att våra skolor, förskolor, äldreboenden och andra fastigheter som vi tar hand om ska fungera för dom vi är till för: Göteborgaren. Vi gör vårt yttersta för att de som vi jobbar för ska ha lokaler, markytor och boenden där de kan träffas, arbeta, lära sig, utvecklas och ha det riktigt bra. Vi finns för dem, varje dag.

Vi uppskattar och värnar lika mycket om våra medarbetare. Det är väldigt viktigt att du får rätt förutsättningar att utföra ditt jobb. Självklart ska det alltid finnas en sund balans mellan ditt jobb och ditt privatliv.

Tjänsten är organisatoriskt placerad på serviceavdelningen, område Driftteknik där 45 professionella tekniker och ingenjörer arbetar med drift av värme och ventilationssystem i förvaltningens fastigheter.

Du kommer bli en del i ett positivt och engagerat team och dina insatser kommer att vara en viktig del i verksamheten. Rollen som drifttekniker innebär nära kontakter med våra tekniker, kunder och entreprenörer. Tjänsten innebär lika mycket kontorsarbete som ute i våra fastigheter.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som har relevant utbildning med driftteknisk inriktning eller inom bygg- och fastighetsteknik. Du är engagerad i och har kunskap om hur man skapar en god inomhusmiljö samt av installationsteknik i fastigheter.

Uppdraget kräver att du har ett öppet och lösningsorienterat förhållningssätt. Du behöver ha goda tekniska kunskaper om byggnadskonstruktioner samt olika tekniska system och hur de samverkar, kunskaper som du kanske fått genom studier.

Det är meriterande om du har erfarenhet av utredningsarbete inom så kallad byggnadsrelaterad ohälsa och en förståelse för hur komplexa samband kan påverka upplevelsen av inomhusmiljön. Meriterande är också att ha kunskaper och erfarenhet av praktiskt arbete inom datoriserad styr- regler och övervakning.

Som medarbetare på serviceavdelningen arbetar du för organisationens och slutkundens bästa ur ett helhetsperspektiv. Du är kvalitetsmedveten och arbetar strukturerat och analytiskt. Du arbetar självständigt och får stor frihet att på egen hand lösa de utmaningar du ställs inför i ditt arbete samtidigt som du ställer upp då teamet behöver hjälp med händelsebaserade uppdrag.

För att vara framgångsrik som drifttekniker behöver du vara tydlig i kommunikationen med andra och ha god samarbetsförmåga. Som person är du drivande, handlingskraftig och utåtriktad.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till ett härligt gäng av erfarna och professionella medarbetare som arbetar tillsammans, med omtanke och alltid ser till helheten, vilket gör oss till en ledande fastighetsförvaltare.

Du skall ha körkort klass B.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast, enligt överenskommelse
Tidsbegränsat till: 2018-12-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-03
Referensnummer: A701661

Andra uppgifter:

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt men bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.
Rekrytering kommer att ske löpande.

Upplysningar lämnas av:

Patrik Jermin
Driftingenjör
Telefon: 031-365 08 14

Aleksandra Stojcevska
Områdeschef driftteknik
Telefon: 031-365 02 52

Fackliga företrädare:

Svante Gustafsson
Vision
Telefon: 031-365 07 11

Christer Andreasson
Kommunal
Telefon: 031-365 04 28

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster