Studentmedarbetare

Publiceringsdatum: 2017-09-01

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Med Malmö stads verksamheter i fokus medverkar serviceförvaltningen till en modern stad för alla Malmöbor. Vi är uppdelade i fyra avdelningar och erbjuder våra kunder allt från färdtjänst till IT och att svara i Malmö stads växel. Vi underhåller gator, parker, grönytor och stränder, förvaltar Malmö stads alla byggnader och ser till att våra skolelever får god, varierad och näringsriktig mat.

Kommunteknik arbetar för en väl fungerande stadsmiljö och erbjuder lokalt miljöanpassade och ekonomiskt effektiva helhetslösningar av drift, underhåll, skötsel, beredskap och teknisk service inom gator, parker och fastigheter. Avdelningen har cirka 400 anställda och omsätter årligen runt 500 miljoner kronor.

Arbetsuppgifter

Som studentmedarbetare i Malmö stad erbjuds du en möjlighet att parallellt med studierna praktisera dina akademiska kunskaper med uppdrag inom våra verksamheter. Arbetstiden kan motsvara 10-15 timmar i veckan. Studentmedarbetarprogrammet vänder sig till dig som studerar på Malmö högskola eller Lunds universitet. Du ska ha läst minst 60 hp och fortfarande studera under hela uppdragsperioden.
Vi söker en studentmedarbetare som ska arbeta med att kartlägga den upplevda jämställdheten på utvalda arbetsplatser på avdelningen. Detta innebär att du intervjuar medarbetare och i viss mån granskar dokumentation. Vidare är uppgiften att sammanställa intervjumaterial och presentera i en rapport. Du presenterar sedan rapporten för deltagande verksamheter samt för avdelningens ledningsgrupp.

Kvalifikationer

Du studerar genusvetenskap eller motsvarande.

Det är önskvärt att du har god förmåga att uttrycka dig på svenska i tal och skrift och att du är van vid att skriva rapporter/utredningar.

Som person är du strukturerad samt kan kommunicera och samverka med olika målgrupper inom avdelningen. Du bör ha ett arbetssätt präglat av självständighet och du ska tycka om att samarbeta. Du ska kunna planera och prioritera dina arbetsuppgifter samt hantera stora mängder information inom uppsatta tidsramar. Du har även en god analytisk förmåga.
Anställningens omfattning

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning

Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs

Omfattning: Timavlönad. Uppdraget omfattar ca 12 timmar per vecka under 10 veckor.

Arbetstid: Dagtid.  Tillsammans med handledaren skapas ett upplägg som passar studentmedarbetarens studieschema.

Tillträde: 2017-10-02

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2017-09-18

Referensnummer: 2017-KT-104

Kontaktpersoner

  • Jeanette Lindvall
  • Enhetschef
  • 040-341162

Fackliga företrädare

  • Anna Asp
  • SACO
  • 0708-54 97 18
  • Vision
  • 040-34 12 28

Övrigt

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.