Sjuksköterska till hemsjukvården Amiralsgatan

Publiceringsdatum: 2018-01-22

Om arbetsplatsen

I Malmö stad arbetar vi med respekt, engagemang och kreativitet för att utveckla Malmö. Vi har Sveriges viktigaste jobb. Hos Malmö stad finns framtidens arbetsplats. Här gör vi skillnad. Vi skapar en ekologisk, ekonomisk och socialt hållbar stad. Vill du vara med och påverka?

Vi i hälsa-, vård- och omsorgsförvaltningen är, med våra 6 400 medarbetare, Malmö stads största förvaltning. Vi har det samlade ansvaret för Malmös hemtjänst, vårdboende, mötesplatser, hemsjukvård och rehabilitering. Tillsammans skapar vi en dynamisk och framtidssmart organisation. En organisation som kan möta dagens behov och framtidens utmaningar. Med engagemang, nyfikenhet och hjärta gör vi vardagen enklare för tiotusentals Malmöbor. Var och med och bygg morgondagens vård och omsorg – Malmö behöver dig!

Vi utgår från våra ljusa lokaler centralt på Amiralsgatan där du har ett eget arbetsrum och stor närhet till övriga yrkeskategorier i teamet närmast patienten.

Arbetsuppgifter

Är du nyfiken på att jobba som sjuksköterska inom hemsjukvården?

Arbetet som sjuksköterska inom hemsjukvården innebär att du självständigt bedömer, planerar, organiserar och utför medicinska behandlings-och omvårdnadsinsatser. Det är ett omväxlande arbete där du får möjlighet att följa patienten över tid. I arbetet har du regelbunden kontakt med externa samarbetspartners, såsom primärvården, slutenvården och öppenpsykiatrin, utifrån patientens behov. Som sjuksköterska hos oss ansvarar för att handleda och delegera omvårdnadspersonal. Du fungerar också som råd och stöd för övriga professioner i teamet runt patienten.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är legitimerad sjuksköterska och som känner dig trygg med att arbeta självständigt och att handleda andra. Vi utformar introduktion och brevidgång utifrån din individuella kompetens och dina behov.

Tjänsten passar dig som har god planerings- och prioriteringsförmåga. Du behöver ha ett gott bemötande och god samarbetsförmåga. Vi välkomnar förmåga till nytänkande och ser stora fördelar med att du aktivt vill vara med och utveckla verksamheten. Vi behöver dig - för oss och patienterna är du viktig!

Schemat är förlagt på dagtid med en helgtjänstgöring var sjätte vecka. Vi erbjuder flextid.

B-körkort krävs. Du behöver också kunna cykla.

Anställningens omfattning

Anställningsform: Tillsvidareanställning

Erfarenhet: Erfarenhet krävs

Omfattning: Heltid

Löneform: Månadslön.

Arbetstid: Schema. 

Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse.

Antal platser: 1

Ansökan

Ansök senast: 2018-02-05

Referensnummer: 175-18-25

Kontaktpersoner

  • Joel Hjort
  • Sektionschef
  • 0734-20 35 06

Fackliga företrädare

  • Britta Houston
  • Vårdförbundet
  • 0734-00 52 86

Övrigt

Löpande urval och intervjuer tillämpas under ansökningstiden.

Malmö stad strävar efter att medarbetarna ska avspegla den mångfald som finns bland befolkningen. Vi välkomnar därför sökande som kan bidra till att vi som arbetsgivare kan tillgodose Malmöbornas behov.

För att skicka in din ansökan, klicka på ansökningslänken i annonsen. Frågor om hur du ansöker och lägger in ditt CV ställer du direkt till Visma Recruit 0771- 10 10 29. Frågor om specifika jobb besvaras av den rekryterare eller kontaktperson som anges i annonsen.