Verksamhetschef, Förskolan; en modig och strategisk förändringsledare

Ale kommun med 30 000 invånare ligger strax norr om Göteborg och har den största befolkningsökningen i regionen. Ale växer med 300 bostäder per år.

Vi är 2 000 anställda som ska ge Aleborna inspiration att följa sina drömmar. Då krävs riktigt bra medarbetare. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som är strategisk och har mod att fatta de beslut som behövs. Du kommer att driva det pedagogiska utvecklingsarbetet vidare i samarbete med övriga verksamhetschefer och utvecklingsfunktioner inom sektorn. Du ska också kunna överblicka och driva utvecklingen av förskolan utifrån effektiviseringssynpunkt i samråd med olika aktörer såväl inom som mellan sektorerna.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är erfaren som chef och som kan leda genom andra. Du ska ha goda pedagogiska kunskaper för att fortsätta driva en pedagogisk utveckling inom förskolan. Vi ser gärna att du har erfarenhet från tidigare uppdrag som verksamhetschef eller motsvarande.

Du ska klara balansgången att utmana verksamheten och personalen och samtidigt klokt förvalta det goda som finns. Därför är modig och strategisk förändringsledare bärande i uppdraget.

TYDLIGT, TRYGGT OCH MODIGT LEDARSKAP
Du ska möjliggöra arbetssätt utifrån nya, kreativa idéer. Vi vill ha en mogen, kvalitetsmedveten ledare som lyssnar in verksamheten och stärker det som är bra och gör förändringar där det fungerar mindre bra.

TYDLIG - I det här uppdraget ska du som ledare systematiskt bygga upp strukturer och förmedla dessa. Genom ditt arbetssätt förankras nya strukturer bland annat genom att organisationens medarbetare blir delaktiga. Den chef vi söker är trygg i sitt beslutsfattande och kan förmedla beslut med integritet.

TRYGG - Du är trygg i dig själv och kan leda effektivt genom andra ledare och du har god erfarenhet av det. Du är trygg i din roll och kan på ett klarsynt sätt skilja mellan sak och person. Den chef vi söker kan stå för sin uppfattning och motivera den.

MODIG - Du kan fatta beslut som kan upplevas negativa men med organisationens bästa som ledstjärna. Den chef vi söker kan även kritiskt granska sina egna beslut och vid behov rätta till det som inte fungerar.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-06
Referensnummer: A693938

Andra uppgifter:

Månadslön. Individuell lönesättning.

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Eva Lejdbrandt
Sektorchef
Telefon: 0303-33 01 05

Fackliga företrädare:

Övriga fackliga representanter nås via kommunens kontaktcenter
Telefon: 0303-33 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster