Vikariat som stödassistent till Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Vi behöver nu en vikarie för en medarbetare som kommer att vara föräldraledig under ett år. På Bolleskärsgatans boende med särskild service ingår du i en arbetsgrupp med positiva och engagerade kollegor. Tillsammans gör vi skillnad och vårt arbete är viktigt. Här bor sex något yngre brukare med funktionsnedsättning som vi ger individuellt stöd till i deras vardag.

Vi erbjuder dig en trygg anställning med ett flexibelt och meningsfullt arbete där du har möjlighet att påverka arbetets innehåll och dina arbetstider. Att arbeta hos oss innebär variation med frihet under ansvar. Du får möta många olika människor och se dem utvecklas och genom mötena själv utvecklas som person.

Hos oss finns utrymme att göra det brukarna vill - tillsammans gör ni olika aktiviteter som du kanske inte skulle prövat att göra annars. Här har du möjlighet att uppleva glädjen i att möta världen ur andra människors perspektiv. I ditt arbete skapar du värdefulla relationer med andra människor och stöttar dem som har svårt att göra sin röst hörd.

Du kommer att ingå i ett arbetslag där du ger de boende ett individuellt anpassat stöd i deras hemmiljö, dagliga liv och fritid.

Vi arbetar utifrån ett pedagogiskt och salutogent förhållningssätt med inriktning på individens utvecklingsmöjligheter.

Arbetet innebär varierande arbetsuppgifter som pedagogiskt stöd i vardagen, personlig omvårdnad samt vanligt förekommande arbete i ett hem.

Inom Göteborgs stad arbetar vi enligt fyra förhållningssätt:
• Vi vet vårt uppdrag och vem vi är till för
• Vi bryr oss
• Vi arbetar tillsammans
• Vi tänker nytt

Kvalifikationer:

Utbildningskrav: Omvårdnadsprogrammet eller utbildning/erfarenhet som arbetsgivaren bedömer som likvärdig.

Du måste kunna arbeta självständigt och strukturerat, ta egna initiativ och medverka till utveckling av arbetsmetoder.
Stor vikt läggs vid egenskaper som samarbetsförmåga, kreativitet, lyhördhet samt god kommunikationsförmåga.
Datorvana krävs.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Deltid
Varaktighet: 6 månader eller längre
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2017-11-01
Tidsbegränsat till: 2018-10-31

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-13
Referensnummer: A717276

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanber vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Helene Eliasson
Enhetschef
Telefon: 031-366 11 97

Anette Pavic
Administratör
Telefon: 031-3661194

Fackliga företrädare:

Erika Sjöblom
Kommunal
Telefon: 0736664898

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster