Herrljunga kommun

Semestervikarie - Undersköterska/ vårdare till äldreomsorgenHerrljunga har drygt 9 300 invånare och kommunen ligger centralt i Västra Götaland. Pendlingsmöjligheterna är goda. Med tåg tar det 50 minuter till Göteborg och två och en halv timma till Stockholm.

Näringslivet domineras traditionellt av tillverkningsindustrin. På Svenskt Näringslivs ranking, som ger i bild av företagsklimatet i Sveriges samtliga kommuner, så placerade sig Herrljunga 2015 på 37:de plats.


Arbetsuppgifter

Vill du vara med och hjälpa andra människor? Är du en serviceinriktad människa?
Vård och omsorg i Herrljunga kommun stöttar och hjälper äldre personer och under sommaren 2017 behöver vi din hjälp med att kunna utföra dessa insatser och erbjuda en bra & trygg omsorg.

Vi söker nu dig som vill arbeta i Herrljunga kommun inom hemtjänst, på boenden och korttiden sommaren 2017. Arbetsplats kan vara både Herrljunga och Ljung men vi intresse så finns det möjlighet till att jobba en del inför sommaren också.

Som semestervikarie kommer du att arbeta inom vård och omsorg i Herrljunga kommun. Dina arbetsuppgifter är omvårdnads- och serviceinsatser samt delegerade HSL-uppgifter.

Kvalifikationer

Vi söker dig som är engagerad, flexibel och serviceinriktad. Du är även positiv och ser möjligheter före hinder samt har en god förmåga till samarbete.
Det är önskvärt om du kan arbeta minst fyra veckor i följd under perioden vecka 26-33.
Vi ser positivt på om du kan gå in som timvikarie innan du påbörjar ditt semestervikariat.

Anställning

Anställningsform: Sommarjobb / Säsongsanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs. Du ska ha fyllt 18 år och inneha ett körkort. Undersköterskekompetens eller erfarenhet av omvårdnadsarbete är självklart positivt! Vi lägger stor vikt vid personlig lämplighet. Ange gärna i ansökan om det är någon specifik arbetsplats du vill arbeta på. Din önskan kommer att beaktas men kan inte garanteras vid erbjuden tjänst. Rekrytering sker löpande så ansök gärna redan idag! För att få arbeta inom socialförvaltningen måste du visa upp ett utdrag ur belastningsregistret.
Omfattning: Timavlönad. varierande
Tillträde: Tillträde sker i slutet av Juni 2017. Vid önskemål och behov kan det möjligtvis erbjudas ett timvikariat fram till sommaren.
Antal platser: 7

Upplysningar

Bemanningen på socialförvaltningen
0513-172 80
bemanningsenheten@admin.herrljunga.se

Fackliga representanter:

Facklig företrädare nås via kommunens växel
0513-17000

Ansökan

Arbetsgivarens referensnummer: A637900 (2)
Sista ansökningsdatum: 2017-03-12


Sök jobbet här

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Herrljunga kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan digitalt och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Till bemannings- och rekryteringsföretag och till dig som säljare:
Herrljunga kommun har gjort sitt medieval för rekrytering och undanber oss alla erbjudanden om annonserings- och rekryteringshjälp i samband med denna annons.