Erfaren barnskötare till Långedragsenheten

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Det vi söker är en barnskötare som tillsammans med övriga kollegor ska driva och utveckla arbetet enligt styrdokument. Är du villig att ta ansvar och är sugen på att ingå i ett spännande, utvecklande sammanhang är detta tjänsten för dig! Ett urval av arbetsuppgifter:

• Aktivt bidra till att förskolans uppdrag genomförs under ledning av förskollärare.
• I samverkan med förskollärare arbeta för att förskolans verksamhet präglas av en pedagogik där omvårdnad, omsorg och lärande bildar en helhet.
• Utifrån förskolans styrdokument och i samverkan med förskollärare aktivt bidra till att använda olika former av dokumentation och utvärdering som ger kunskaper om förutsättningarna för barns utveckling och lärande i verksamheten i enlighet med läroplanens mål och intentioner.
• Låta barn får ett reellt inflytande på arbetssätt och verksamhetens innehåll.
• Vara delaktig i pedagogiska diskussioner samt verka för spridning av kunskap och erfarenheter.

Kvalifikationer:

• Barnskötarutbildning
• Erfarenhet av arbete som barnskötare.
• IT-kompetens i form av förmåga att arbeta med datorn som pedagogiskt- och kommunikativt verktyg.
• God samarbetsförmåga.
• Positiv och lösningsfokuserad.

Övrigt meriterande:
• Erfarenhet av pedagogisk dokumentation
• Erfarenhet av projektinriktat arbetssätt i förskola.
• Goda kunskaper och färdigheter i IT/digital teknik

Om du känner igen dig i vår beskrivning erbjuder vi dig en arbetsplats med personlig utveckling, pedagogisk handledning av pedagogista, pedagogisk lunch, arbetskläder, tillgång till digitala lärverktyg samt ett roligt arbete med engagerade kollegor.

I denna rekrytering jobbar vi med löpande urval så skicka in din ansökan redan idag!

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Tillträde 170830 eller enligt överenskommelse .

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-14
Referensnummer: A709475

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling.

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Med hänvisning till Lag SFS 2000:873 måste den som erbjuds tjänsten uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställning kan upprättas.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Katarina Svanemsli
Förskolechef
Telefon: 031-366 14 52

Fackliga företrädare:

Ulla-Karin Näslund
Kommunal
Telefon: 031-3664824, 0736254497

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster