Erfaren HR-specialist till rekryteringsenheten i Västra Göteborg

Stadsdelsförvaltningen Västra Göteborg omfattar Södra Skärgården, Tynnered och Älvsborg och är en kustnära stadsdel med ca 52 000 invånare. Stadsdelens främsta uppdrag är att erbjuda invånarna tjänster och service inom bl a förskola, skola, kultur, fritid, individ- och familjeomsorg samt omsorg för äldre och funktionshindrade. Förvaltningen har ca 3500 anställda. Vi arbetar utifrån synsättet att mångfald och jämn könsfördelning ökar kvaliteten på de tjänster som SDF Västra Göteborg erbjuder.

Arbetsuppgifter:

Västra Göteborg ska satsa på ett centralt rekryteringsstöd och söker nu dig som vill vara med och bygga upp vår nya enhet. Därför söker vi en HR-specialist mot rekrytering.

Som medarbetare i vår nya rekryteringsenhet vill vi att du ska att bidra med idéer och kunskap och vara med och utforma gruppens arbetsprocesser. Vårt mål är att stärka vårt arbetsgivarvarumärke, annonsera meningsfulla jobb samt arbeta med kompetensbaserad rekrytering.

Uppdraget som HR-specialist inom rekrytering är främst att stötta cheferna i Västra Göteborg med rekrytering av nya medarbetare på ett effektivt och professionellt sätt. Det innebär att arbeta med rekryteringsprocesser från start till avslut som kan vara allt från utformning av kravprofil och annons, till urval, testning och intervjuer av aktuella kandidater. Uppdraget innefattar både chefs- och medarbetarrekryteringar. Som stöd till dig ingår du i ett team som du både kommer att samarbeta och kunna bolla frågor med.

I Västra Göteborg blir du en viktig kugge i ett positivt och kvalificerat arbetslag.

Vi erbjuder dig ett gott arbetsklimat, bra arbetstider genom flextidsavtal samt friskvårdsförmåner!

Varmt välkommen med din ansökan redan idag!

Kvalifikationer:

Vi vill att du som söker har en högskoleutbildning från PA-programmet eller likvärdigt. Du skall även ha gedigen erfarenhet av rekrytering från exempelvis en personalavdelning eller rekryteringsföretag, samt vana av att driva egna rekryteringsprocesser.

Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med personlighets- och kapacitetstest och har arbetat i en större organisation. Det är även meriterande om du har jobbat med sociala medier i samband med rekrytering.

Vi förutsätter att du som söker har goda datorkunskaper. Du bör även vara självständig och strukturerad i ditt arbetssätt då du kommer ha flera processer igång samtidigt. Då arbetet innebär många dagliga kontakter är det en förutsättning för att vara framgångsrik i ditt arbete att du har ett kundorienterat perspektiv. Viktigt är att du som person har lätt för att kommunicera, samarbeta och skapa goda relationer till kollegor och uppdragsgivare.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-30
Referensnummer: A701422

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering. Vi i Västra Göteborg vill att alla våra medarbetare ska vara delaktiga i att skapa arbetsplatser som genomsyras av respekt, jämställdhet, medinflytande, arbetsglädje och utveckling

I Västra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån.

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Sandra Peterson
HR-specialist Rekrytering
Telefon: 031-366 11 05

Fackliga företrädare:

Simon Lönnblom
Saco
Telefon: 031-3664039

Ronny Everth
Vision
Telefon: 031-3662691

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster