Skoladministratör till Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 000 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Vi på Tingbergsskolan söker en serviceinriktad medarbetare med god samarbetsförmåga. Vi är en av skolorna som drivs av Lilla Edets kommun där du kommer vara ”spindeln i nätet” för att bistå såväl rektorer som medarbetare med administrativ hjälp. Du fungerar som en kontaktperson både internt och externt och är i många fall ett ansikte utåt.

Några nerslag i dina arbetsuppgifter är elevregistrering, betygshantering, vikarieanskaffning, administrering av schema, kontroll och rapportering av personal och närvaro inför lönearbete samt bistå rektor med övrig administration. Tjänsten är en tillsvidareanställning på 75-100 % beroende av dina önskemål.

Kvalifikationer:

För att du ska trivas och kunna utvecklas i rollen ser vi att du har en helhetssyn där du kan sätta ditt eget och verksamhetens arbete i ett större sammanhang. Du har god datavana och har tidigare arbetat i något av systemen Personec, Procapita, Novaschem och Unikum.

Vi söker dig som:

• Har minst en gymnasial utbildning inom relevant område.

• Behärskar svenska språket i såväl tal som skrift.

Det är meriterande om du arbetat som skoladministratör tidigare.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet där vi ser att du kan jobba självständigt samt ta egna initiativ. Du är orädd och hjälper gärna till där du ser att det behövs för att hjälpa och stötta dina medarbetare.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 75 - 100 %
Tillträde: Tillträde snarast men hänsyn till eventuella uppsägningstider.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-12
Referensnummer: A735131

Andra uppgifter:

Läs gärna mer om vår kommun på lillaedet.se

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen i Lilla Edets kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via länken digitalt och inte på annat sätt.

Vi vill ha din ansökan via www.offentligajobb.se.

Upplysningar lämnas av:

Annika Hellman
Biträdande rektor
E-post: annika.hellman@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Bertil Nylén
Vision
Telefon: 0520-422913
E-post: visionilillaedet@ gmail.com

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster