Musiklärare

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt? Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3 500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för!

Arbetsuppgifter:

Vi söker nu en musiklärare som skall undervisa elever på Parkskolan och Bagaregårdsskolan, i årskurs F-3 respektive F-6. Din basplacering är på Parkskolan, men du kommer även att arbeta på Bagaregårdsskolan.

På Parkskolan går ungefär 300 elever i årskurs F-3. De använder sig av både utomhuspedagogik och äventyrspedagogik, där eleverna lär med hela kroppen. Bagaregårdsskolan är en liten och mysig, nästan hundra år gammal skola. De erbjuder en spännande och kreativ miljö för sina cirka 190 elever i årskurs F-6.

I musiklärarens arbetsuppgifter ingår det att planera och förbereda lektioner, arrangera terminsuppstarter och avslutningar samt se till att utrustningen i musiksalen fungerar. Uppdraget omfattar även planering, genomförande och utvärdering av det pedagogiska arbetet samt insatser för en trygg och stimulerande lärandemiljö.

Tjänstgöringsgrad är 60 %, med eventuell möjlighet till 100 %.

Kvalifikationer:

Du ska ha lärarexamen med behörighet i musik och det är meriterande, men inget krav, om du har erfarenhet av liknande arbete.

Som person ser vi att du är trygg, pedagogisk och har lätt för att skapa kontakt med unga. Du förmår att bemöta eleverna med empati och respekt och är duktig på att engagera dem i undervisningen. Vidare har du en helhetssyn på det pedagogiska arbetet, är lösningsfokuserad och använder din kreativitet i alla sammanhang. Du är bra på samarbete och är en god kommunikatör som talar engagerat och välformulerat i såväl stora som små grupper.

Genom din egen entusiasm för musiken och nyfikenheten på de ungas perspektiv förmår du väcka elevernas intresse för musik.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid / deltid
Arbetstid: Schema
Tillträde: 2017-08-14. Tjänstgöringsgraden är på 60 % med ev. möjlighet till 100 % beroende på vilka behörigheter du har.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-07-21
Referensnummer: 262/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Med hänvisning till lagarna som reglerar registerkontroll så måste den som erbjuds denna tjänst uppvisa utdrag ur belastningsregistret innan anställningsavtal kan upprättas.

Upplysningar lämnas av:

Monika Steiner
Rektor
Mobiltelefon: 0707-80 74 18
Telefon: 031-365 52 83

Fackliga företrädare:

Marie Kärrå
Lärarförbundet
Mobiltelefon: 0707-85 43 01

Gunilla Rist
Lärarnas Riksförbund
Mobiltelefon: 0707 - 85 03 54

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster