Stödassistenter till Smörkärnegatan

Vill du ha ett jobb där du kan göra skillnad i människors liv - på riktigt?
Hos oss i Örgryte-Härlanda spelar du en viktig roll för att ge våra invånare ett gott liv. Med vårt engagemang och kompetens gör vi det bästa för göteborgarna och bidrar till att Örgryte-Härlanda upplevs som ett attraktivt område att leva, bo och arbeta i. Vi har idag 3500 anställda som alla ger service, stöd och omsorg på olika sätt.

Välkommen till en arbetsplats där vi samarbetar för dem vi är till för.

Arbetsuppgifter:

Vill du ingå i vårt team och vara med och utveckla BMSS (boende med särskils service) på Smörkärnegatan? Vi söker nu stödassistenter tillsvidare, samt vikarier för längre vikariat, till oss på Smörkärnegatan som vill arbeta med att ge brukarna bästa möjliga service samt vara med och utveckla vår verksamhet. Våra boende har omfattande psykiska och fysiska funktionsnedsättningar och vi söker dig som har ett stort intresse och engagemang för målgruppen.

Du kommer att tjänstgöra som stödassistent och ingå i ett team med stödassistenter och stödpedagoger. Verksamheten ställer höga krav på att du har god samarbetsförmåga, visar lyhördhet för brukarens behov, visar respekt och tolerans samt har ett gott bemötande. Du deltar aktivt i de varierande arbetsuppgifter som innebär både pedagogiskt och praktiskt stöd i vardagen samt personlig omvårdnad.

Vi arbetar för att skapa förutsättningar för den enskildas möjligheter att nå sina egna mål. Du kommer att utifrån dessa mål utföra vardagsnära och planerade insatser till brukarna, följa upp resultat av arbetet samt i rollen som kontaktpersonal ge stöd till brukare att upprätthålla sociala och professionella nätverk. I uppdraget ingår att medverka i upprättande och uppföljning av genomförandeplaner vilka utgör grunden i att kvalitetssäkra utifrån varje brukares individuella behov.

Som stödassistent arbetar du på schema med dag-, kväll- och helgpass.

Kvalifikationer:

Som tillsvidareanställd stödassistent kräver vi att du har utbildning på gymnasial nivå, omvårdnadsprogrammet alternativt KY-utbildning eller liknande. Det är meriterande om du har arbetat med personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar. Även utbildning och erfarenhet av arbetet med ESL (Ett Självständigt Liv) och/eller VSS (Vård- och Stödsamordning) är ett plus för tjänsten.

Som vikarie hos oss har vi inget utbildningskrav utan ser det i så fall som en merit om du har utbildning inom området. Har du tidigare erfarenhet av arbete med personer med fysiska och psykiska funktionsnedsättningar ser vi detta som ett plus.

Som person är du positiv, trygg och tolerant. Du har ett pedagogiskt förhållningssätt och ett respektfullt bemötande. Vi lägger också stor vikt vid känsla för teamarbete och samarbetsförmåga.

Urval och intervjuer kommer att ske löpande så skicka in din ansökan redan idag.

Vi ser fram emot din ansökan!

Antal tjänster: 5

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde enligt överenskommelse både för tillsvidareanställning och vikariat.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-16
Referensnummer: 361/17

Andra uppgifter:

I Örgryte-Härlanda arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du bland annat friskvårdsbidrag och cykelförmån. Vårt geografiska läge innebär goda kommunikationer och närhet till både Göteborgs centrum och vackra grönområden.

När du söker jobb hos oss vill vi att du använder vårt rekryteringssystem Visma Recruit. På så sätt blir hanteringen av din ansökan effektiv, snabb och säker. Vi undanber oss vänligen men bestämt kontakt med annonssäljare eller andra säljare av rekryteringstjänster då Göteborgs Stad har upphandlade avtal.

Vi vill ta tillvara de kvaliteter som mångfald och en jämn könsfördelning tillför verksamheten.

Upplysningar lämnas av:

Johanna Lundgren
Enhetschef
Telefon: 031-365 67 86

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 16

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster