Fastighetstekniker med inriktning mark

Lokalförvaltningen är Göteborgs Stads fastighetsorganisation för verksamhetslokaler och boenden. Vårt uppdrag är att bygga anpassa och förvalta bland annat skolor, förskolor, äldreboende och boende med särskild service. Arbetet sker i nära samarbete med våra kunder. Vårt kännetecken är god service genom hög kompetens, närhet och enkelhet. I förvaltningen arbetar ca 400 medarbetare. Besök gärna www.goteborg.se/lokalforvaltningen

Arbetsuppgifter:

Vi söker fyra trädgårdsarbetare till vår serviceavdelning som består av 255 medarbetare.

I din roll som trädgårdsarbetare handlar det om att hålla mark- och grönytor samt lekplatser fina på förskolor. Du kommer att beskära träd och buskar, plantera nytt och bekämpa ogräs. På vintern ser du till att våra kunder kan ha sin verksamhet igång genom att röja snön och halkbekämpa på gårdarna.
Du är van vid att arbeta med dator, där du beställer ditt material och köper vissa utföranden. Därefter följer du upp beställningarna och hanterar dina fakturor. Till hjälp finns kollegor och chef.

Tjänsten är organisatoriskt placerad på område mark där det arbetar 55 drivande och engagerade, trädgårdsarbetare, marktekniker, markingenjörer, samordnare och enhetschef. Uppdraget för område mark är i huvudsak att arbeta med tillsyn och skötsel, reparationer, kunduppdrag och underhållsuppdrag på förvaltningens tomter som består av cirka fem miljoner kvadratmeter mark.
Du kommer att bli en del av de positiva och engagerade teamen som är verksamma på området och dina insatser kommer att vara en viktig del i verksamheten.

Som trädgårdsarbetare har du stora möjligheter att planera din tid och arbeta självständigt utifrån arbetsgruppen och vår skötselplan

Kvalifikationer:

Du som söker har gått på gymnasium med trädgårdsinriktning eller någon annan liknande utbildning. Du har lätt för att samarbeta, tar eget ansvar, har ordning och reda och kan uttrycka dig väl i både tal och skrift. Du är flexibel och förstår att förändring är en del av arbetsdagen. Du har erfarenhet av likande arbeten tex skötsel och reparationer i parker och trädgårdar.

Vi vill att du som söker har ett stort intresse för trädgård och utemiljö, en vilja att arbeta tillsammans med andra och visa omtanke om dem och de du arbetar för.

Som medarbetare arbetar du för organisationens och slutkundens bästa ur ett helhetsperspektiv. Du arbetar utifrån ett lösningsorienterat förhållningssätt, är strukturerad, analytisk och lyhörd samt tydlig i kommunikationen med andra.

Känner du igen dig i denna beskrivning så är du varmt välkommen att söka dig till ett härligt gäng av erfarna och professionella medarbetare som arbetar tillsammans, med omtanke och alltid ser till helheten, vilket gör oss till en ledande fastighetsförvaltare.

Körkort klass B erfordras, (BE-körkort är meriterande)

Antal tjänster: 4

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Varaktighet: Tillsvidare
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: Enligt överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-15
Referensnummer: A716997

Andra uppgifter:

Vi ser mångfald som en framgångsfaktor och arbetar aktivt med en rekryteringsstrategi med syfte att få fler kvinnor som söker sig till oss.
Vid eventuell anställning får du lämna ett utdrag ur belastningsregistret.

Vi undanber oss vänligt men bestämt direktkontakt men bemannings- och rekryteringsföretag samt försäljare av ytterligare jobbannonser.

Upplysningar lämnas av:

Caroline Jigfors
Enhetschef
Telefon: 031-3650886
E-post: caroline.jigfors@ lf.goteborg.se

Anette Persson
Samordnare Markingenjör
Telefon: 031-3650161
E-post: anette.persson@ lf.goteborg.se

Fackliga företrädare:

Christer Andreasson
Kommunal
Telefon: 031-365 04 28

Svante Gustafsson
Vision
Telefon: 031-365 07 11

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster