Registrator/Administratör

Härryda kommun består av orterna Mölnlycke, Landvetter, Härryda, Hindås, Rävlanda och Hällingsjö. Till centralorten Mölnlycke är det tio minuters bilfärd och 15 minuters bussfärd från centrala Göteborg. Kommunen har ca 36 300 invånare. Närheten till både natur och storstad lockar många att bosätta sig här. Landvetter flygplats ligger mitt i kommunen. I den kommunala förvaltningen arbetar ca 2 700 personer. Kommunen har stor inflyttning av barnfamiljer och är en barnvänlig och expansiv del av Göteborgsregionen.

Sektorn för teknik och förvaltningsstöd är en servicesektor som har i uppdrag att tillhandahålla intern service inom fastighet, städ, måltider, IT, säkerhet. I sektorn ingår också kontorsservice, kontaktcenter, konsumentvägledning, budget- och skuldrådgivning, fritid förening, fordonscentralen samt yttre verksamhetsservice.

Sektorn inrättar nu en ny tjänst som registrator/administratör. Vill du bli en av oss?

Arbetsuppgifter:

Som registrator/administratör ansvarar du för att vi inom sektorn har en effektiv och rättssäker registrering och hantering av allmänna handlingar. Du fungerar som ett stöd för funktionerna i frågor som rör offentlighet och sekretess. I övrigt ingår administrativa uppgifter som fakturahantering, posthantering, visst informationsarbete, administrativt sektorsövergripande stöd.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som:
• har gymnasieexamen, gärna med inriktning som arbetsgivaren bedömer lämplig för tjänsten.
• har flerårig erfarenhet att arbeta som registrator i offentlig verksamhet. Vi ser gärna att du har kunskap om diarie- och ärendehanteringssystemet Platina
• har intresse av frågor som rör ärendehantering och registrering
• har mycket goda kunskaper om och erfarenhet av administrativt arbete.
• är en van datoranvändare och behärskar Officepaketet väl

Du är serviceinriktad och har en väl utvecklad förmåga att både samarbeta och arbeta självständigt. Det är viktigt att du är noggrann, tar stort eget ansvar, har god förmåga att planera ditt arbete samt att du är tydlig i din kommunikation och kan uttrycka dig väl i tal och skrift på svenska.

Vi lägger stor vikt vid samarbetsförmåga och personlig lämplighet.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs. Flerårig erfarenhet att arbeta som registrator i offentlig verksamhet.
Omfattning: Heltid
Tillträde: Snarast eller överenskommelse

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-01-14
Referensnummer: A743566

Andra uppgifter:

Vi ser gärna att du söker tjänsten via Offentliga jobb. Om du önskar skicka din ansökan med brev tar vi emot den på adress:
Härryda kommun, Personalfunktionen, 435 80 Mölnlycke
Kom ihåg att ange referensnumret på den tjänst du söker.

Vi undanber oss vänligen men bestämt direktkontakt med bemannings- och rekryteringsföretag samt säljare av ytterligare jobbannonser. Härryda kommun har upphandlade avtal.

Upplysningar lämnas av:

Therese Wångblad
Administrativ chef
Telefon: 031-724 65 93
E-post: therese.wangblad@ harryda.se

Fackliga företrädare:

Jennie Andersson
Vision
Telefon: 031-724 63 42
E-post: vision@harryda.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster