Förskollärare till Hulans förskolor

Vi söker nu en förskollärare till Hulanenhetens förskolor.

Lerums kommun, med centralorten Lerum, ligger knappt 20 minuters resväg från Göteborgs centrum. Kommunens invånare erbjuds hög livskvalitet med en väl fungerande samhällsservice och vacker natur med ett rikt utbud av fritidsaktiviteter samt kulturvärden med anor ända från 1500-talet. Kommunens vision är att bli Sveriges ledande miljökommun till år 2025.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig som vill utvecklas i ditt arbete tillsammans med våra barn och dina kollegor. Vi ingår nu i ett nätverksprojekt rörande pedagogisk dokumentation under ledning av Gunilla Dahlberg, professor emeritus.

Du har ett tydligt barnaktivt arbetssätt och är kunskapsinriktad. Du ska tillsammans med våra andra duktiga pedagoger ha ett tydligt fokus på barns lärande och deras lärprocesser och också kunna synliggöra deras kunskapsutveckling.
Du är aktivt handledande och använder alla situationer för lärande och har förmågan att skapa tillitsfulla relationer med barnen. För att kunna utveckla undervisningen och tillgodose barnens behov behöver du reflektera kontinuerligt och systematiskt över ditt pedagogiska uppdrag.

Kvalifikationer:

Du är utbildad förskollärare och legitimation är ett krav, erhållen eller ansökt sådan.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-02-12

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-09
Referensnummer: A746518

Andra uppgifter:

Lerums kommun har cirka 3 000 medarbetare som arbetar för att erbjuda kommunens cirka 41 000 invånare en väl fungerande samhällsservice. Kommunen har en stark tillväxttakt och allt vi gör ska präglas av vår vision - Sveriges ledande miljökommun 2025. Visionens ledord kreativitet, hållbarhet och inflytande ska genomsyra allt och alla i organisationen. Kommunen som arbetsplats ska vara en plats för nytänkande och innovation.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som årsarbetstid, friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Marianne Lång Ohlsson
Förskolechef
Telefon: 0302-52 13 20
E-post: marianne.lang-ohlsson@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Mirjam Sandén Weslien
Förskollärare /fackligt ombud
Telefon: 0302-521816
E-post: mirjam.sandenweslien@ lerum.se

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster