Barnskötare till nystartad förskola

Almekärrs förskolor består av 18 avdelningar fördelade på fem hus samt en förskolebuss. Sedan 2002 arbetar vi Reggio Emilia inspirerat och målmedvetet med att kompetensutveckla oss och utveckla organisationen för att nå bättre resultat. Vi har gemensam kompetensutveckling, studiedagar och lärgrupper, där vi bl.a. har dialoger och reflektioner kring pedagogernas förhållningssätt, barns lärande samt miljön och materialets betydelse. För att arbeta systematiskt med kvalitetsarbetet använder vi oss av pedagogisk dokumentation som verktyg för att arbeta mot läroplanens mål och visioner.

Arbetsuppgifter:

Ta dig an en ny utmaning, Starta ny förskola.
Lerums kommun växer, många barnfamiljer söker sig till oss vilket gör att trycket på förskoleplatser är stort. Därför kommer vi under januari starta upp med en ny förskola i Stenkullen. Vill du vara den som är med på detta spännande projekt och få vara med från början och forma en förskola.
Vi söker förskollärare och barnskötare.
Vi erbjuder

- Rik kompetensutveckling, spännande arbete och god kamratskap

- Vacker natur och miljö

- Bra kommunikationer endast en kvart från Göteborg

Kvalifikationer:

Vi söker i första hand en utbildad barnskötare.

Du bör ha ett nyfiket och reflekterande förhållningssätt samt förmåga att möta varje barn utifrån sina förutsättningar. Fånga barnens nyfikenhet och lust att lära genom att göra miljön spännande och utmanande. Genom dokumentation, reflektion och analys utveckla dig och förskolans verksamhet.

Vi vill att Du vågar pröva nya arbetssätt, vara pedagogiskt drivande, lösningsinriktad och sätta barnens behov och möjligheter i centrum.

Du ska kunna skapa goda relationer med vårdnadshavarna och i arbetslaget bör du vara en person som skapar och bidrar till goda relationer samt ett positivt arbetsklimat. Stor vikt läggs vid personlig lämplighet.
Mycket stor möjlighet till att tjänsten blir till tillsvidareanställning till hösten

Antal tjänster: 2. Barnskötare till nystartande förskola

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Arbetstid: Dagtid
Tillträde: 2018-01-08
Tidsbegränsat till: 2018-07-10

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-15
Referensnummer: A735264

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Thomas Holgersson
Förskolechef
Telefon: 0302 521062
E-post: thomas.holgersson@ lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster