Mark- och Exploateringsingenjör

Partille kommuns vision är att man ska leva mitt i det goda livet. Våra 37 000 invånare och människor som arbetar och verkar i kommunen ser vi som våra kunder. Det är upp till oss 2 800 anställda, att leverera kvalitet och service som innebär att det ska vara gott att växa upp, arbeta och leva i Partille. Internt arbetar vi med en gemensam kultur för alla anställda som rustar oss för uppdraget. Värdeorden i kulturarbetet är allas lika värde, professionalitet och framåtanda.
Partille, med sin närhet till Göteborg, fortsätter att avancera från förort till förstad med flera stora samhällsbyggnadsprojekt. Samhällsbyggnadskontoret har en central roll i detta arbete och samlar kommunens kompetenser inom teknik och samhällsbygge. Läs mer på www.partille.se

Arbetsuppgifter:

Vi erbjuder dig ett uppdrag där du får vara med och driva stora projekt från ax till limpa och om så är möjligt också avlasta enhetens samordnare inom dina specialistområden.
Vi erbjuder dig ett uppdrag med stora utvecklingsmöjligheter i en verksamhet med skickliga kolleger och som präglas av god atmosfär, öppenhet och respekt för olikheter. Vi anser att mångfald bidrar till att utveckla vår verksamhet
Du rapporterar till våra avdelningschefer som har ett delat ledarskap

Kvalifikationer:

Du har arbetat med olika former av utvecklingsprojekt och är en skicklig och erfaren markexploatör, kunnig i exploateringsverksamhet och fastighetsrätt. Du har erfarenhet av att arbeta med kan såväl exploatörer som stora byggbolag och är trygg med avtalsskrivningar med juridiska och ekonomiska frågeställningar.

Vi tror att du har civilingenjörsexamen, utbildning inom lantmäteri eller annan adekvat utbildning. Vi tror att det underlättar om du också har erfarenhet av politiskt styrd verksamhet
Du har god social kompetens och vi lägger stor vikt vid dina personliga egenskaper. Du har lätt för att samarbeta, lätt att formulera dig i tal, skrift och bild och har ett stort engagemang för ett ekonomiskt, socialt och ekologiskt hållbart samhällsbyggande.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Varaktighet: Tillsvidare
Tillträde: Snarast

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-28
Referensnummer: A704883

Andra uppgifter:

Vi eftersträvar mångfald bland personalen avseende kön, ålder och kulturell/etnisk bakgrund.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig ansöka online via länk i annonsen och inte via e-post eller i pappersformat.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Maria Gunnarsson
Planeringschef
Telefon: 031-792 11 06
E-post: maria.gunnarsson@ partille.se

Sofia Werdell/Ribba
Planeringschef
Telefon: 031-792 17 01
E-post: sofia.werdellribba@ partille.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster