Drifttekniker till Lerums kommun - fastighetsförvaltningen.

Lerums kommun äger och förvaltar ca 225 000 m² lokalarea uppdelat på knappt 200 fastigheter. Huvuddelen av vårt fastighetsbestånd består av skolhus, vård-, förvaltnings- och fritidsfastigheter. Vi hyr dessutom in ca 28 000 m² från externa fastighetsägare. Kommunens verksamhetslokalers uppdrag är att tillhandahålla lokaler för kommunens verksamheter samt förvalta och utveckla kommunens fastigheter.

Arbetsuppgifter:

Vi söker 2 st drifttekniker.

Som drifttekniker kommer du att arbeta självständigt och tillsammans med övrig personal på fastighetsenheten med den tekniska driften av kommunens fastigheter. Du kommer att finns nära husen och ser till att fastigheterna mår bra. Till viss del sker drift och övervakning från våra datoriserade övervakningssystem. Du är proaktiv i arbetet med att förbättra drift av värme, vatten och ventilation i syfte att säkra funktionen, minska energiförbrukningen och att uppnå ett gott inomhusklimat i fastigheterna. Du kommer även att gå kontrollronder ute i anläggningen där du rapporterar fel och avvikelser och beställer åtgärder från ramavtalsentreprenörer. Ibland åtgärdar du felen på egen hand om dessa är av mindre omfattning. Du kommer att ha mycket kontakt med hyresgäster, myndigheter och entreprenörer och ha ett visst budgetansvar och arbeta med budgetuppföljning.

Beredskapstjänstgöring ingår.

Ange löneanspråk i ansökan.

Kvalifikationer:

Det är viktigt att du gillar att arbeta i team men att du kan ta egna initiativ och att du är självgående. Du är intresserad av att vidareutveckla dig och hålla dig uppdaterad med vad som händer i branschen.

Den person som vi söker önskas ha utbildning och/eller erfarenhet inom fastighetsförvaltning, styr- och regler, VVS, el, data och byggteknik. Körkort B är ett krav. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet när det gäller att arbeta i team, flexibilitet och prestigelöshet

Erfarenhet är ett plus.

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-08
Referensnummer: A734355

Andra uppgifter:

Lerums kommuns vision – att bli Sveriges ledande miljökommun år 2025 och dess ledord hållbarhet, kreativitet och inflytande genomsyrar kommunens arbete.

Inom kommunens verksamheter arbetar cirka
3 000 medarbetare som tillsammans jobbar för att erbjuda god service och skapa välfärd för kommunens cirka 41 000 invånare.

Kommunens medarbetare ska ha en god arbetsmiljö som främjar möjligheter att kombinera arbete, föräldraskap och fritid. Vi erbjuder förmåner så som friskvård och personalvårdprogram.

För att kvalitetssäkra rekryteringsprocessen hos Lerums kommun samt möjliggöra god kommunikation med våra sökande ber vi dig skicka in din ansökan via denna länk, och inte via e-post eller pappersformat.
Varmt välkommen med din ansökan!

Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Cristoffer Hjert
Chef förvaltning/drift
Telefon: 0302-522030
E-post: cristoffer.hjert@lerum.se

Fackliga företrädare:

Fackliga företrädare nås via kommunens växel
Telefon: 0302-52 10 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster