Lärare år 1-6 till Ängabo grundsärskola

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Ängabo grundsärskola ligger integrerat med Ängabo grundskola.Skolan ligger naturskönt intill skogen och med gångavstånd till sjön Gerdsken. Till Ängabo finns det goda förbindelser med lokaltrafiken och fina cykelvägar.

Vi är ett erfaret och glatt arbetslag som besår av speciallärare, förskollärare och elevassistenter. På Ängabo grundsärskola går det tretton elever i åldrarna 7-12 år som är fördelade på tre klasser. Vi använder ett tematiskt arbetssätt för att stärka elevernas lärande och ser gruppen som en tillgång där varje elev ges goda förutsättningar för att lyckas . Undervisningen sker såväl i grupp som individuellt.

Arbetsuppgifter:

Vi söker dig med lärarexamen 1-6 som brinner för att undervisa elever i behov av särskilt stöd . Du behöver vara flexibel, ansvarstagande och ha lätt för att samarbeta.

Kvalifikationer:

Grundskollärare 1-6 med bred ämneskompetens.
Det är en fördel om du har läst specialpedagogik med inriktning mot utvecklingsstörning och/eller har arbetat med tydliggörande pedagogik och alternativa kommunikationssätt.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Omfattning: Heltid

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-08-13
Referensnummer: A704489

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Annica Garpebring
Rektor/specialpedagog
Telefon: 0322-616233
E-post: annica.garpebring@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster