Kultursamordnare - med inriktning på information och kommunikation

Stenungsund, det goda samhället med framtidstro och utveckling med människan och naturen i centrum.

Stenungsunds kommun, är en expanderande kustkommun med ca 26000 invånare, ett starkt näringsliv, boendemiljöer nära havet och goda kommunikationsmöjligheter. Kommunen har ett välutvecklat kultur- och föreningsliv samt bra förutsättningar för friluftsliv och rekreation. Helhet, öppenhet, delaktighet och insyn är kommunens ledord.

Stenungsund är en barnvänlig kommun där vi värnar om barns rättigheter och arbetar för att barn och ungdomar ska ha en god uppväxtmiljö. Vi erbjuder mycket goda möjligheter till utbildning och arbete eller annan sysselsättning. I Stenungsunds kommun utbildar vi världsmedborgare som står väl rustade för framtidens alla utmaningar.

Verksamheten Kultur & fritid består av tre enheter: bibliotek, kultur & kulturskola och ungdomsverksamhet. Verksamheten ingår i sektor utbildning. Denna tjänst finns i enheten för kultur & kulturskola. I Kulturhuset Fregatten arrangeras varje dag ett flertal arrangemang.

Arbetsuppgifter:

Som kultursamordnare med inriktning på information och kommunikation kommer du att ha operativt ansvar för planerande, samordnande och produktion av verksamhetens marknadsförings- och kommunikationsinsatser. Tillsammans med vår kommunikatör utvecklar du vårt informationsarbete genom digitala och sociala kanaler. Du är en driven skribent och vet hur du anpassar innehållet efter målgrupper och kanaler. Du arbetar även i vår reception med att möta och ge service åt alla våra besökare. Du ingår i Kulturhusets programplaneringsgrupp som arbetar med att planera och genomföra arrangemang på våra mötesplatser. Vi söker hela tiden nya vägar för vår programverksamhet och välkomnar dig med nya idéer om former och innehåll. Att vara en länk till kommunens kulturföreningar är också en viktig del i din tjänst. Arbetet är självständigt samtidigt som du har en utåtriktad roll och ingår i olika typer av nätverk och samarbeten för att utveckla innehållet i kulturhuset. För att trivas med arbetet behöver du vara flexibel och idérik, kunna planera långsiktigt men också snabbt fånga det som är angeläget just nu.

Kvalifikationer:

Du har god kunskap inom produktion av informationsmaterial och marknadsföring genom digitala verktyg.
Du har god förståelse för och erfarenhet av att jobba med sociala medier och webb som naturliga och viktiga verktyg i kommunikations- och marknadsföringsarbetet.
Du har en högskoleutbildning med inriktning mot kultur, information- och/eller marknadsföring eller annan utbildning som bedöms som likvärdig.
Du behärskar InDesign och Photoshop.
Du är ansvarsfull, initiativrik och resultatinriktad samt utåtriktad och inriktad på nätverksbyggande.
Du har ett gott bemötande med hög social kompetens och en positiv inställning.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Löneform: Månadslön
Arbetstid: Schema. Kvälls och helgtjänstgöring
Tillträde: Tillträde så snart som möjligt

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-12-17
Referensnummer: A734873

Andra uppgifter:

Vi strävar efter en jämn könsfördelning och ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Inför rekryteringsarbetet har vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanbeder oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Vi använder e-rekrytering för att effektivisera och kvalitetssäkra rekryteringsarbetet. Alla dina uppgifter sparas på ditt CV-konto och du kan enkelt logga in och uppdatera dina uppgifter när du vill. Fyll därför i dina uppgifter så omsorgsfullt som möjligt för att ge en rättvisande bild av dig själv. Uppgifterna behandlas och sparas enligt personuppgiftslagen.

Vi ser helst att du söker detta jobb digitalt genom www.offentligajobb.se

Varmt välkommen med din ansökan!

Upplysningar lämnas av:

Britta Netterfors
Enhetschef kultur & kulturskola
Telefon: 0303-73 80 65
E-post: britta.netterfors@ stenungsund.se

Fackliga företrädare:

Facklig företrädare nås genom kommunens växel
Telefon: 0303-73 00 00

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster