Biståndshandläggare LSS, Lilla Edets kommun

Lilla Edets kommun är en av kommunerna i Göteborgsregionen, gynnsamt belägen längs Göta älv med närhet till Göteborg, Trollhättan och Uddevalla. Du tar dig snabbt och säkert med tåg eller på motorväg mellan orterna. De goda kommunikationerna ger oss möjligheten att fortsätta växa och utvecklas.

I kommunen arbetar drygt 1500 medarbetare med att skapa bästa möjliga förhållanden för våra drygt 13 800 invånare, våra företag och för alla som besöker oss. Som arbetsgivare värnar vi om alla våra medarbetare och erbjuder därför kompetensutveckling, friskvårdsbidrag, semesterdagsväxling, bidrag till studielitteratur, möjlighet till privatbilleasing och mycket annat. Hos oss finns närhet till de du samarbetar med och tack vare vår storlek har du goda möjligheter att påverka och utveckla våra verksamheter.

Arbetsuppgifter:

Du arbetar utifrån en helhetssyn och bemöter individen med utgångspunkt i att stärka den egna förmågan. Ditt uppdrag innebär att utreda, bedöma och fatta beslut om insatser enligt främst Lagen om särskilt stöd och service till vissa funktionshindrade (LSS), men även enligt Socialtjänstlagen. Arbetet omfattar även uppföljning och omprövning av tidigare fattade beslut. Utredningsmodellen ÄBIC, äldres behov i centrum, är under införande i verksamheten. Vårdplaneringar ingår och sker även med stöd av Lync där så är möjligt.

Du kommer ingå i en positiv grupp av erfarna och professionella handläggare med ett gott samarbetsklimat.

Kvalifikationer:

Du har examen från socionomprogrammet/ sociala omsorgsprogrammet eller annan likvärdig utbildning samt har erfarenhet från myndighetsutövning. Erfarenhet av LSS-handläggning är ett krav. Som person är du initiativrik, utåtriktad, flexibel och ansvarsfull, samt har lätt för att samarbeta. Vi förutsätter att du har god förmåga att uttrycka dig i tal i och skrift samt att du kan arbeta självständigt. Du har goda kunskaper i svenska och engelska. Stor vikt kommer att läggas vid personlig lämplighet.

Körkort är ett krav.

Intervjuer kan komma att ske innan sista ansökningsdag där vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snabbt du kan.

Vi undanber oss all kontakt av rekryteringsfirmor i denna rekryteringsprocess.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid. 100 %
Tillträde: Tillträde snarast med hänsyn för eventuella uppsägningstider.
Tidsbegränsat till:  Tjänsten är tidsbegränsad till och med 2018-12-13 med möjlighet till förlängning.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2018-02-07
Referensnummer: A745844

Andra uppgifter:

Du söker tjänsten via lillaedet.se/ledigjobb, där du går in på den tjänst du är intresserad av för att sedan klicka på knappen 'ansök här' som du hittar i annonstexten under rubriken ansökan.

För att vi på Lilla Edets kommun ska kunna leverera en kvalitetssäkra rekryteringsprocess ber vi dig skicka in din ansökan digitalt via vårt rekryteringssystem Visma Recruit.

Upplysningar lämnas av:

Pernilla Sundemar
Verksamhetschef
Telefon: 0520-65 96 73
E-post: pernilla.sundemar@ illaedet.se

Martin Isaksson
Enhetschef
Telefon: 0520-659674
E-post: martin.isaksson@ lillaedet.se

Fackliga företrädare:

Bertil Nylén
Vision
Telefon: 0520-422913
E-post: visionilillaedet@ gmail.com

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster