Undersköterska till äldreboendet Sekelbo

I stadsdelsförvaltningen Östra Göteborg arbetar cirka 3 600 medarbetare tillsammans för att möta invånarnas behov av service. Stadsdelen Östra Göteborg omfattar områdena Bergsjön, Gamlestaden, Kortedala, Kviberg och Utby och här bor drygt 48 000 invånare. Stadsdelen har goda kommunikationer och närhet till Göteborgs centrum. Här finns unika naturområden och en varierad bebyggelse där utveckling, förnyelse och expansion sker inom många områden. Stadsdelens struktur och mångfalden bland invånare och medarbetare gör arbetet hos oss utvecklande och lärorikt.

Som anställd hos oss gör du en viktig insats för att Östra Göteborg ska vara ett attraktivt område att leva, verka och bo i. Genom ditt arbete är du med och utvecklar staden tillsammans med andra. Vill du vara en del av detta?

Arbetsuppgifter:

Äldreboendet Sekelbo är ett äldreboende i Östra Göteborg där hyresgästernas behov är det mest centrala med hög delaktighet från både hyresgäster och medarbetare. På Sekelbo bor personer med somatiska besvär och demensproblematik. Äldreboendet är centralt beläget bredvid Kortedala Torg. På gården utanför finns en stor altan med trädgårdsmöbler samt en parkeringsplats för besökande. Det är nära till hållplatsen där spårvagnslinjerna 6, 7 och 11 stannar. Seniorens behov är i fokus med delaktighet och god kvalitet som den röda tråden.

Vi vill att boende på Sekelbo äldreboende ska kunna känna sig trygg med att de får den hjälp de behöver. Vård och omsorg anpassas individuellt. Personalen består av undersköterskor, några har KY-utbildning i demenssjukdomar och några har spetskompetens i palliativ vård. Dessutom finns det läkare, sjuksköterskor, arbetsterapeut, sjukgymnast och vaktmästare som är knutna till boendet.

Vi söker två undersköterskor till vår verksamhet!

Som undersköterska hos oss är det din uppgift att ge individuellt stöd utifrån varje hyresgästs individuella behov och förutsättningar. Du tillgodoser den enskildes behov av omvårdnad, medicinhantering, stimulering och aktiviteter, dokumentation, planering, åtgärda larm samt förekommande hushållssysslor som städ och tvätt. I arbetet ingår även att på delegation utföra hälso- och sjukvårdsuppgifter. Vi arbetar utifrån den genomförandeplan som skapas i samråd med hyresgästen och dokumentation är således en viktig del av det dagliga arbetet.

Kvalifikationer:

Vi söker dig som är utbildad undersköterska. Har du erfarenhet av äldreomsorg och demensvård är det meriterande.

Vi vill att du som söker tjänsten har en positiv människosyn, är reflekterande och har en salutogen helhetssyn med fokus på det friska. Därför är det viktigt att du trivs med att arbeta uppmuntrande och stödjande för den boende. Du är lyhörd, är öppen och positiv i ditt sätt gentemot andra som främjar samarbete. Du väljer att se möjligheter istället för svårigheter och kan anpassa ditt arbetssätt till verksamhetens behov.

Då det dagliga arbetet handlar om att kommunicera med olika parter och arbetsuppgifter med löpande dokumentation är det viktigt att du har goda kunskaper i svenska både i tal och skrift samt goda färdigheter i datoranvändning.


Låter det som en tjänst för dig? Ett löpande arbete med urval samt intervjuer kan komma att påbörjas redan före sista ansökningsdatum. Välkommen med din ansökan!

Antal tjänster: 2

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Ingen erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tjänsterna avser 2 tillsvidaretjänster. Tillträde enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-15
Referensnummer: A711502

Andra uppgifter:

Göteborgs Stad är en av Sveriges största arbetsgivare. Vårt uppdrag är att skapa en bra vardag för Göteborgs invånare, besökare och företagare. Som medarbetare i staden har du en trygg anställning med många karriärvägar där du får möjlighet till intressanta och meningsfulla arbetsuppgifter.

Göteborgs Stad arbetar aktivt för att främja lika rättigheter och möjligheter samt att motverka diskriminering.

I Östra Göteborg arbetar vi för att arbetsmiljön ska vara god och hälsofrämjande. Som anställd erbjuds du ett friskvårdsbidrag och även ett flertal rabatterade aktiviteter.


Då vi inför denna rekrytering redan tagit ställning till de rekryteringskanaler vi önskar använda undanbeder vi oss vänligen men bestämt att bli kontaktade för ytterligare erbjudanden om kompetensförmedling, annonserings- och rekryteringshjälp.

Upplysningar lämnas av:

Annika Mattsson
Enhetschef
Mobiltelefon: 072-5392897

Kimberly Moore
Enhetschef
Telefon: 072-582 53 35

Fackliga företrädare:

Kommunal
Telefon: 010-442 94 15

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster