Är du den Resurs Västra Bodarna skola och fritids söker?

Välkommen till kommunen som är tillräckligt stor för att driva utveckling och tillräckligt liten för att du ska kunna påverka mer än den egna arbetsplatsen. Tillsammans skapar vi Alingsås! Och du, Göteborg ligger bara 30 minuter bort med tåg.

Arbetsuppgifter:

Västra Bodarna enhet har förskola, skola och fritidshem. Du kommer att agera som resurs med särskilt ansvar inom skola och fritids och du genomför aktiviteter både tillsammans med övriga pedagoger och mer självständigt i olika lärmiljöer. Stort fokus ligger på vår 6-årsverksamhet och en del av tjänsten kommer framöver att förläggas till förskoleklassen.

Anställningen gäller för läsåret 2017-2018.

Kvalifikationer:

Vi behöver duktiga pedagoger som har lätt för att skapa bra relationer med barn, elever, vårdnadshavare och kollegor. Du når goda resultat och är kreativ. Du finner vägar att få barnen att känna lust att lära och utvecklas. Du vill också utveckla din egen verksamhet genom att ta ansvar och bidra till Västra Bodarna enhets utveckling. Stor vikt kommer att läggas vid personlig mognad och lämplighet. Du är stresstålig och prestigelös. Det är meriterande om du har erfarenhet av att arbeta inom skola/fritids och om du har pedagogisk utbildning .

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tidsbegränsad anställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Tillträde snarast eller enligt överenskommelse. Intervjuer hålls löpande så tjänsten kan tillsättas före sista ansökningsdag.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-10-13
Referensnummer: A718681

Andra uppgifter:

Vi har endast möjlighet att ta emot ansökningar via Offentliga jobb.

Upplysningar lämnas av:

Carola Johansson
Fritidspedagog
Mobiltelefon: 0734-269882
E-post: carola.johansson@ alingsas.se

Magnus Warberg
Rektor
Telefon: 0322-617107
E-post: magnus.warberg@ alingsas.se

Fackliga företrädare:

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster