Arbetsmarknadshandläggare, inriktning vuxna till Arbetsmarknadsenheten

I Mölndals stad är vi stolta över att ha Sveriges viktigaste jobb där vi tillsammans skapar bästa möjliga vardag för Mölndalsborna. Med mod och kreativitet utvecklar vi våra verksamheter och bidrar till att Mölndal blir en ännu bättre plats att leva och jobba i. Välkommen att göra skillnad i människors vardag varje dag!

Social- och arbetsmarknadsförvaltningen handlägger delar av socialtjänstens verksamheter och är organiserad i verksamhetsområden bestående av vuxen, integration samt barn och familj. Till verksamheternas stöd finns stabsfunktionerna ekonomi och kansli.

Arbetsuppgifter:

Du kommer att ingå i en grupp arbetsmarknadshandläggare som arbetar med att stödja arbetslösa personer, i åldern 25-65 år, ut i sysselsättning och självförsörjning. Remisser kommer från Arbetsförmedlingen och övriga enheter på Social- och arbetsmarknadsförvaltningen. Vi arbetar tillsammans för att finna en lämplig praktikplats, utbildning eller annan sysselsättning för vår målgrupp. Utgångspunkten är den enskildes intresse, förmåga och kunskap. Arbetet sker både individuellt och i grupp samt innehåller många kontakter med andra myndigheter och företag.

Kvalifikationer:

Socionomexamen eller annan likvärdig utbildning samt arbetslivserfarenhet inom socialtjänstområdet. Erfarenhet av arbete med arbetsmarknadsfrågor samt utbildning i MI-motiverande intervju är meriterande. Du behöver vara initiativkraftig, självständig och ha god samarbetsförmåga. I och med att våra uppdrag har skiftande karaktär ställs stora krav på flexibilitet och att du kan hantera snabba förändringar.

Antal tjänster: 1

Anställning:

Anställningsform: Tillsvidareanställning
Erfarenhet: Erfarenhet krävs
Omfattning: Heltid
Tillträde: Enligt överenskommelse.

Ansökan:

Sista ansökningsdag: 2017-09-29
Referensnummer: A713699

Andra uppgifter:

Ansökningar kommer behandlas löpande under rekryteringsprocessen.

Vi ser mångfald som en styrka och välkomnar därför sökande med olika bakgrund.

Behöver du hjälp med att söka tjänsten? Kontakta kundservice på 0771-10 10 29.

Vi vill upplysa om att din ansökan är en offentlig handling enligt offentlighetsprincipen.


Inför rekryteringsarbetet ha vi tagit ställning till rekryteringskanaler och marknadsföring. Vi undanber oss därför bestämt kontakt med mediesäljare, rekryteringssajter och liknande.

Upplysningar lämnas av:

Jan Hurtig
Enhetschef
Telefon: 031-315 10 92

Fackliga företrädare:

Maka Achalbedachvili
Facklig företrädare för Vision
Telefon: 0768-76 39 13

Angelica Aldeborg
Facklig företrädare för SACO
Telefon: 031-315 11 34

Sök jobbet här och nu, i samarbete med OffentligaJobb.<< Tillbaka till listan över lediga tjänster